Same day delivery

Betalen via iDeal

Webshop korting

Geen verzendkosten
boven €250,-

Voor 17.00 uur besteld,
Voor 11.00 uur in huis

Materialen

 

Nautasign is dé specialist op het gebied van media en inkt voor groot formaat printers en zelfklevende materialen voor de signmaker

Leveringsprogramma materialen

Het leveringsprogramma van large format print materialen bestaat uit de merken GrafiPrint3M, OrajetHEYTexFerrari, PrimeRegulus en HP. Daarnaast hebben wij een breed gamma aan snijfolie en applicatietapes van de merken Oracal, 3M, GrafiTack, Poli-Tape, RTape en TransferRite. Tenslotte heeft Nautasign een uitgebreid assortiment aan wrap- en decofolie van de merken 3M, Oracal, LG Interior en Grafiwrap. Oftewel: een uitgebreid assortiment van absolute topproducten. Bovendien zijn wij doorlopend op zoek naar nieuwe materialen om te blijven voldoen aan de nieuwste trends en de wensen van de signmaker.

Het programma printmedia bestaat uit materialen die geschikt zijn voor verwerking op de meest voorkomende grootformaat printers, zoals de HP Latex 360 printer, met verschillende inkttechnologieën als latex, (eco/mild) solvent, en uv curing. Onze filosofie als het gaat om inkt van topmerken HP, Durst, Epson en Mutoh, is simpel: enkel originele inkten, speciaal ontwikkeld voor de desbetreffende printer en printkoppen, worden geleverd. 

In een wereld waarin steeds bewuster over het milieu wordt nagedacht, vormen ecologische sign- en large format producten een steeds belangrijker groep materialen. Nautasign is vooruitstrevend als het gaat om het aanbod van de nieuwste milieuvriendelijke materialen. Het gamma aan PVC- en solventvrije producten breidt zich continue uit, waardoor u als klant meer en meer mogelijkheden heeft voor een duurzaam en milieuvriendelijk eindproduct. 3M, Grafityp, Orafol en HP zijn voorbeelden van bedrijven die het milieu hoog in het vaandel hebben staan en zich steeds meer focussen op het produceren van milieuvriendelijke producten.

Logistiek en levering

Dit uitgebreide leveringsprogramma brengt met zich mee dat de logistiek van essentieel belang is. Wij zijn continu bezig ons logistieke proces te optimaliseren, de voorraden aan te passen aan veranderende vragen en trends en altijd te kijken naar de snelste en meest betrouwbare wijze van transport. Leveringssnelheid is immers van het grootste belang in de snelle en dynamische markt waarin u opereert. Alle bestellingen geplaatst voor 17.00 heeft u de volgende werkdag voor 11.00 in huis. Voor spoedorders beschikken wij over een same day delivery service: bestellingen geplaatst voor 10.30 ontvangt u nog dezelfde dag voor 15.30.

Trainingen en color management

Bij de levering van large format printmedia beperkt de toegevoegde waarde van Nautasign zich niet alleen tot optimale logistiek. Ook trainingen en color management ondersteuning zijn van essentieel belang voor een optimaal eindproduct. Voor de verschillende large format printers en het uitgebreide programma printmedia beschikken wij over een groot aantal kalibratiedocumenten. Deze profielen, welke allemaal van hoge kwaliteit zijn, worden in huis door de specialisten van Nautasign gemaakt om zo het beste resultaat te kunnen waarborgen.

Voor verdere productinformatie en bestellingen, bezoek onze Nautasign webshop!