Uitbreiding van ons Fujifilm assortiment

Fujifilm heeft het assortiment Acuity Prime printers uitgebreid met de geavanceerde Fujifilm Acuity Prime Hybrid printer. Deze hybride printer is ontworpen met een kosteneffectieve prijs en biedt een uitstekende Return on Investment (ROI). Met de mogelijkheid om harde media tot 2,12 bij 2 meter en rol media tot een breedte van 2,05 meter te verwerken, opent de Acuity Prime Hybrid nieuwe mogelijkheden voor uw printprojecten.

De Acuity Prime Hybrid onderscheidt zich door zijn indrukwekkende beeldkwaliteit en veelzijdigheid. Met de mogelijkheid om tot 7 kleurkanalen uit te rusten, inclusief wit en clear inkten, biedt deze printer u de flexibiliteit om creatieve en opvallende prints te produceren.

De vacuümtafel en de optionele jettable primer zorgen voor een uitstekende hechting op vrijwel alle rigide en flexibele materialen. Of het nu gaat om harde panelen of rollen, de Acuity Prime Hybrid garandeert nauwkeurige afdrukresultaten. De mogelijkheid om de printer te configureren met 4, 5, 6 of 7 kleurkanalen stelt u in staat om de printer aan te passen aan uw specifieke behoeften en voorkeuren.


Dankzij de variabele druppelgrootte van de printkoppen en de inkten met een hoog pigmentgehalte kan de Acuity Prime Hybrid een dunne inktfilm produceren, waardoor de productiekosten worden geminimaliseerd zonder concessies te doen aan de afdrukkwaliteit. De vacuümtafel beschermt harde en flexibele media en zorgt ervoor dat uw media perfect plat blijft voor hoogwaardige prints.

Met een indrukwekkende maximale doorvoer van 141 m² per uur biedt de Acuity Prime Hybrid een efficiënte productieoplossing voor zowel grote als kleine projecten. Ontdek de mogelijkheden van deze geavanceerde hybride printer en til uw printactiviteiten naar een hoger niveau met de Fujifilm Acuity Prime Hybrid. Voor het inplannen van een demo of voor meer informatie over deze printer kunt u contact opnemen met uw accountmanager of onze afdeling verkoop.

Onze fujifilm acuity prime printers