Fujifilm Acuity Prime 30

LED UV vlakbedprinter met een kosteneffectieve prijs en een uitstekende ROI, uitgerust tot 7 kleurkanalen voor media tot 2,54 bij 1,27 meter

Levertijd informeer bij verkoop
Prijs op aanvraag Informatie aanvragen
Informatie aanvragen

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u zo spoedig mogelijk de product informatie toe.

Beschrijving

De Fujifilm Acuity Prime 30 is een LED UV vlakbedprinter met een kosteneffectieve prijs en een uitstekende ROI voor media tot 2,54 bij 1,27 meter. Deze flatbed printer heeft een uitstekende beeldkwaliteit en kan tot 7 kleurkanalen worden uitgerust met wit en clear inkten. De vacuümtafel en de optie voor een jettable primer zorgen voor hechting op bijna alle rigide en flexibele materialen.

 • Acuity Prime-printers kunnen met behulp van printkoppen van variabele druppelgrootte en inkten met een hoog pigmentgehalte een dunne inktfilm produceren, wat de productiekosten minimaliseert.
 • De vacuümtafel beschermt harde en flexibele media en houdt media perfect plat voor hoogwaardige afdrukken.
 • Kan geconfigureerd worden met 4, 5, 6 of 7 kleurkanalen.
 • Heeft een maximale doorvoer van 150 m² per uur.
Kenmerken
Bekijk hier de kenmerken van de Fujifilm Acuity Prime 30
Speciaal flatbed-ontwerp

Het speciale flatbed-ontwerp met mediaregistratiepennen zorgt voor een nauwkeurige registratie voor rand-tot-rand afdrukken en het pannen van grote lay-outs over meerdere legborden, zelfs met meerdere drukgangen.

Compacte afmetingen

Acuity Prime-printers zijn ontworpen om in compacte ruimten te passen en het toegankelijke ontwerp biedt u flexibiliteit in de manier waarop u rond de machine werkt.

Registratiepennen

Pneumatische registratiepennen maken het mogelijk om harde media snel, herhaalbaar en eenvoudig te laden in perfecte registratie.

 
Hoogwaardig

Printkoppen in grijstinten in een gespreide configuratie bieden u een bijna fotografische beeldkwaliteit die consistent is over het hele bed.

Vacuümzones

Vijf speciale vacuümzones die zijn toegesneden op gangbare mediaformaten verminderen de hoeveelheid vereiste ondersteuning en maken snelle mediawisseling mogelijk. De instelbare vacuümsterkte zorgt voor een optimale hantering van verschillende media.

Kleurkanaalopties

De Acuity Prime 30 kan worden geconfigureerd met 4, 5, 6 of 7 kleurkanalen. De kanalen zijn gevuld met inktsets die het best passen bij uw toepassingsbehoeften, waaronder CMYK, wit, helder en een jettable primer voor een uitstekende hechting op meer industriële mediatypen.

Technische specificaties
 • Merk
  Fujifilm
 • Printtechniek
  vlakbed
 • Printkop(pen)
  Ricoh Gen 5
 • Maximale resolutie
  726 x 1.200 dpi
 • Minimaal druppelformaat
  7 pl
 • Maximale mediabreedte
  2.540 x 1.270 mm
Documentatie
Video's
Introductievideo
Items toegevoegd aan vergelijker
Geen producten geselecteerd.