Nautasign vertegenwoordigt per 1 april het Acuity Prime printerprogramma van Fujifilm in de Benelux, bestaande uit de Acuity Prime 20 en de Acuity Prime 30. Deze geheel nieuwe LED UV vlakbedprinters hebben een uitstekende beeldkwaliteit en hoge snelheid, en dat voor een zeer concurrerende prijs!

De Acuity Prime 30 zal in onze showroom in Ede bezichtigen te zijn. Natuurlijk is het ook mogelijk om de Acuity Prime bij Fujifilm in Zaventem te bewonderen.

 

 

Kenmerken van de Fujifilm Acuity Prime

  • Acuity Prime-printers kunnen met behulp van printkoppen van variabele druppelgrootte en inkten met een hoog pigmentgehalte een dunne inktfilm produceren, wat de productiekosten minimaliseert.
  • De vacuümtafel beschermt harde en flexibele media en houdt media perfect plat voor hoogwaardige afdrukken.
  • Heeft een maximale doorvoer van 130m² bij de Prime 20 en 150 m² per uur bij de Prime 30.

Nautasign en Fujifilm: een nieuwe samenwerking

Al in 2018 ging Fujifilm naar de tekentafel om met OEM-partners nieuwe UV-inkjetprinters te ontwikkelen voor het middensegment (qua volume) met een aantrekkelijke return on investment (ROI). Dat zijn de Acuity Ultra R2 rol-naar-rol printer en de Acuity Prime UV-vlakbedprinter geworden die Nautasign nu mag vertegenwoordigen in de Benelux. Marco Kedde: “Mijn perceptie van Fujifilm was: printers met een niet te definiëren groen kleurtje en niks van zichzelf, maar alles van een ander. Dat vooroordeel heb ik compleet moeten bijstellen. Wij hebben in Zaventem kennisgemaakt met het nieuwe Acuity-assortiment en ik kwam maar tot één conclusie: state-of-the-art machines. Verbluffend goed geassembleerde printers die er ook nog eens ontzettend mooi uitzien. De performance, als het gaat om de beeldkwaliteit die mogelijk is bij hoge snelheden, is fenomenaal. Neem de Acuity Prime vlakbedprinter, met greyscale en variabele druppelgrootte van 7-21 picoliter. Een printer waarmee snelheden tot 150 vierkante meter per uur mogelijk zijn en die ook nog eens heel aantrekkelijk is geprijsd. Er zitten nog andere modellen, met een nog groter printbed en meer inktconfiguraties, in de pijplijn.”


onze Fujifilm Acuity Prime printers