Levertijd & verzenden

Levertijd

Nautasign biedt vier mogelijkheden voor het verzenden van uw bestellingen.

  • DHL Express: voor 17.00 besteld is de volgende werkdag voor 11.00 geleverd. Deze service is beschikbaar voor zowel Nederland, België als Luxemburg.
  • Parts Express: voor 17.00 besteld is de volgende werkdag voor 17.00 geleverd. Deze service is beschikbaar voor zowel Nederland, België als Luxemburg.
  • Parts Express Nachtdistributie: voor 17.00 besteld is dezelfde nacht tussen 00.00 en 08.00 geleverd. Deze service is beschikbaar voor zowel Nederland, België als Luxemburg. Indien u hier gebruik van wilt maken, kunt u contact opnemen met onze afdeling logistiek.
  • Indien u dezelfde dag nog uw bestelling wilt ontvangen, kunt u gebruik maken van onze same day service. Bestellingen die voor 10.30 uur doorgegeven zijn, worden dezelfde werkdag nog voor 15.30 uur geleverd. Deze service is alleen beschikbaar in Nederland voor maximaal 3 colli.

Wanneer een product niet of gedeeltelijk voorradig is, zal de afdeling verkoop contact met u opnemen over de verdere afhandeling van de bestelling.


 

Verzenden

Bestellingen worden franco geleverd bij een orderbedrag vanaf € 250,00. Bij bestellingen onder € 250,00 worden er € 20,00 verzendkosten in rekening gebracht voor DHL Express. Voor same day bestellingen worden € 15,00 aan verzendkosten extra in rekening gebracht, ook bij orderbedragen boven € 250,00.

Voor printmedia vanaf een breedte van 2.500mm berekenen wij € 50,00 aan verzendkosten. Printmedia op een breedte van 2.500mm worden franco verzonden bij afname van minimaal 6 rollen in één zending. Printmedia op een breedte vanaf 3.200mm worden franco verzonden bij afname van minimaal 10 rollen in één zending.

Voor bestellingen met maximaal één zaagsnede per rol rekenen wij geen toeslag. Vanaf twee zaagsnedes per rol zullen wij snijkosten in rekening brengen. 

* Een uitzondering op de standaard verzendkosten is van toepassing op snijplotters en large format printers. De verzendkosten worden bij het desbetreffende systeem vermeld.


 

Leveringscondities

Op al onze offertes en met ons afgesloten overeenkomsten zijn de algemene verkoopvoorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd bij de rechtbank te Arnhem op 6 maart 2009 onder kenmerk 2009/16.

Items toegevoegd aan vergelijker
Geen producten geselecteerd.