Groot formaat printers

Met de topmerken HP, Epson, Fujifilm en Kornit heeft Nautasign zonder twijfel de beste groot formaat printers voor de signmarkt, textielmarkt en large format print industrie in huis, of uw voorkeur nu uitgaat naar latex-, eco-solvent, UV-, dye-sublimatie- of pigmentinkt.

onze printtechnieken


Roll-to-roll printers Printers met latex-, resin- en eco-solvent- en echniek

Met HP en Epson levert Nautasign de absolute top op het gebied van roll-to-roll groot formaat printers: van aantrekkelijk geprijsde instapmodellen tot industriële printers voor hoge volumes. Wat uw favoriete printtechniek ook is, wij hebben met latex-, resin- en eco-solvent printers het meest uitgebalanceerde leveringsprogramma printers met alle gangbare printtechnieken in huis.

bekijk onze roll-to-roll printers


Vlakbedprinters direct printen op rigide ondergronden

Met de HP Latex R serie bezit Nautasign twee hybride printers die vlakbed printen en de innovatieve HP Latex technologie met elkaar combineren. De Fujifilm Acuity Prime printers zijn LED UV vlakbedprinters met een kosteneffectieve prijs en een uitstekende ROI.

bekijk onze vlakbedprinters


Sublimatieprinters voor zowel dye-sublimatieprinten als direct printen op textiel

Met de HP Stitch en de Epson SureColor SC-F serie heeft Nautasign zes topmodellen sublimatieprinters in huis. Of uw voorkeur uitgaat naar dye-sublimatieprinten of direct printen op textiel, Nautasign heeft er altijd een geschikte oplossing voor.

bekijk onze sublimatieprinters


Direct-to-garment & direct-to-fabric printersdirect printen op talloze soorten stof

Met Kornit beschikt Nautasign over het meest complete assortiment direct-to garment printers: van instapmodellen voor het printen van lage volumes kleding tot industriële printers voor het printen van hoge volumes kleding of andere soorten stof.

bekijk onze direct-to-garment & direct-to-fabric printers


Geïnteresseerd of een specifieke vraag? Laat het ons weten!


Service & Support

Nautasign begrijpt hoe belangrijk de continuïteit van uw productieproces is. Met ruim 100 manjaren aan ervaring beschikt de Nautasign service en support afdeling over een schat aan kennis op het gebied van groot formaat printers.

Service & Support
Items toegevoegd aan vergelijker
Geen producten geselecteerd.