HP Latex R1000 Plus

De 1.60 meter brede hybride HP Latex vlakbedprinter voor rigide en flexibele ondergronden met een ongekende printkwaliteit

Levertijd informeer bij verkoop
Prijs op aanvraag Informatie aanvragen
Informatie aanvragen

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u zo spoedig mogelijk de product informatie toe.

Beschrijving

De HP Latex R1000 Plus is HP's 1.60 meter brede latex vlakbedprinter: met deze printer kan op zowel rigide als op flexibele substraten geprint worden. De witte HP Latex inkt zorgt voor een ongekende printkwaliteit en maakt het mogelijk om op ondergronden als hout en acrylaat te printen. 

 • Heeft een enorm kleurbereik, zowel op rigide als op flexibele materialen.
 • Witte HP Latex inkt is de meest briljante witte inkt; deze inkt vergeelt niet.
 • Hoge productiviteit wordt gegarandeerd door gemakkelijk laden en automatisch onderhoud.
 • De printer wordt geleverd inclusief installatie, training en drie jaar service en onderhoud.
Kenmerken

Bekijk hier de kenmerken van de HP Latex R1000 Plus

Verbluffende printkwaliteit

Afdrukken op rigide materialen komen door het levendige kleurengamma met een enorm hoge kwaliteit uit de printer. Doordat de Latex inkt veel dunner is dan UV-inkt (6-8 micron t.o.v. gemiddeld 25-30 micron) is de uitstraling is hetzelfde als op flexibele materialen.

Meest briljante witte inkt

De nieuwe witte HP Latex inkt is opaak en enorm briljant, zowel op transparante als op gekleurde media, en vergeelt niet na verloop van tijd.

Eén inkttechnologie voor rigide en flexibele materialen

Doordat de printer over één inkttechnologie beschikt, kan er gemakkelijk gewisseld worden tussen rigide en flexibele materialen.

 
Printen op rigide materialen

Doordat inkten bij een lagere temperatuur drogen dan generatie 3 inkten, kan er op een grote verscheidenheid aan rigide materialen, tot een dikte van 50 mm, geprint worden. De printer detecteert en meet automatisch de dikte voor het afdrukken. Na het lezen van de dikte, wordt de carriage beam automatisch naar de juiste afdrukhoogte geplaatst.

Printen op flexibele materialen

Doordat flexibele materialen eenvoudig gelamineerd kunnen worden, is de HP Latex R1000 zelfs geschikt voor prints voor carwraps. Rollen tot maximaal 60 kg kunnen automatisch geladen worden.

HP Latex Overcoat

De duurzame en flexibele HP Latex inkt heeft een hoge hechting en krasbestendigheid door de nieuwe HP Latex Overcoat; alleen voor printen op glas en keramiek is een primer nodig.

Offline rotatiekamer

Wanneer er geen witte inkt gebruikt wordt, kunnen de witte printkoppen in een offline rotatiekamer geplaatst worden, waarin de printkoppen continue circuleren om verstopping te voorkomen. Hierdoor kan tijd bespaard worden bij opdrachten waarbij geen witte inkt wordt gebruikt.

Automatisch onderhoud

Recirculatie en nozzle checks van de printkoppen vindt automatisch plaats, waardoor een hoge printkwaliteit gewaarborgd blijft.

Automatische materiaalherkenning

De printer herkent de afmeting van rigide materialen en stelt daar de vacuümzones op af. Door dit intelligente vacuümsysteem kan betrouwbaar en eenvoudig geladen worden. De OBAS (Optical Belt Advance Sensor) meet de beweging van de riem om eventuele banding tijdens het afdrukken te voorkomen.

Slimme printer

De printer geeft proactieve meldingen en preventieve services om uptime te maximaliseren en productiepieken aan te kunnen.

Twee touch screens

De printer beschikt over een krachtige interne printserver met een intuïtieve interface die aan beide zijden van de printer kan worden bediend.

3 jaar gratis support en onderhoud

De printer wordt geleverd inclusief installatie, training en drie jaar service en onderhoud.

Technische specificaties
 • Merk
  HP
 • Printtechniek
  roll-to-roll, vlakbed
 • Printkop(pen)
  8 HP 886 Latex (C/K, M/Y, Lc/Lm, 2 Wh, 2 OP, OV)
 • Minimaal druppelformaat
  10 pl
 • Maximale mediabreedte
  harde materialen: 1.625 x 1.220 mm (1.625 x 3.050 mm met uitbreidingstafels); rollen: 1.630 mm
 • Maximaal mediagewicht
  68 kg
Video's
Introductievideo
Printen van verpakkingen
Items toegevoegd aan vergelijker
Geen producten geselecteerd.