PrintFactory

De complete en modulaire softwareoplossing voor de professionele signmaker of large format printer

Prijs op aanvraag Informatie aanvragen
Informatie aanvragen

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u zo spoedig mogelijk de product informatie toe.

Beschrijving

PrintFactory is een modulaire softwareoplossing voor de professionele signmaker of large format printer. De complete oplossing voor ontwerp en productie leverbaar voor de Windows en Apple Macintosh omgeving. PrintFactory is voor meer dan 1.000 Nederlandse signmakers een bekend en zeer gewaardeerd product.

  • Oplossing voor sign- en large format printing
  • PrintFactory voor een volledige productie oplossing
  • Trendsetter in hoogwaardig color management
  • Geschikt voor alle gangbare printers
Kenmerken
Bekijk hier de kenmerken van PrintFactory
Bewerken met de Editor

Bereik superieure bewerkingsmogelijkheden, of u nu werkt met PDF, AI, PSD, EPS, TIFF, JPG of een ander formaat. Interfaces voor het hele systeem en het opdrachtinzendingsplatform en voor elke printer en snijplotter, overal in uw bedrijf.

Color management

Het superieure kleurbeheer dat is ingebouwd in PrintFactory resulteert in een betere beeldkwaliteit, neutrale grijstinten, bijpassende kleuren op printers en substraten en dezelfde consistente afdrukresultaten, dag in dag uit.

Eén centrale RIP

PrintFactory vereenvoudigt uw print workflow door al uw printers en snijplotters, ongeacht het merk, de grootte of de leeftijd, door één centrale RIP te laten lopen. In feite kan PrintFactory meer dan 1500 apparaten besturen.

Ondersteuning voor industriële snijmachines

Met de Industrial option kan een willekeurig aantal industriële snijmachines, zoals die van Zünd, uit het systeem worden aangedreven, barcode en automatische registerpunt inbegrepen. Er is een automatische koppeling met Zünd CutCenter en ESKO iCut.

Opties voor het afwerken van banners en canvas doeken.

Afwerkingsopties, zoals omzomen of ringen, kunnen in een mum van tijd uitgevoerd worden.

Snel en efficiënt

Stapelen van taken, meerdere bestanden en formaten, elke oriëntatie, True Shape-nesten, afdrukken aan de voor- en achterzijde. Dit is allemaal mogelijk in één eenvoudige, gebruiksvriendelijke interface.

Tiling functie

Ervaar de meest complete en krachtige tiling tool in de markt. Maak snel tegels met overlappingen, negatieve overlappingen, definieer vensters en deuren, definieer zelfs meerdere substraten, zoals zelfklevend vinyl en geperforeerd materiaal voor een autowrap.

Volledig geïntegreerde print-and-cut

Volledig geïntegreerde workflow voor al uw POS en andere print and-cuts. Geen fouten meer: 100% overeenstemming tussen het afdruk- en het snijbestand met streepjescodes en automatische registermarkeringen. Dynamische link naar Zünd CutCenter en meer.

Verbinding met ieder meetapparaat

SmartProfiler2 / Calibrator maakt verbinding met elk meetapparaat, zelfs meerdere apparaten tegelijkertijd, voor ongeëvenaarde prestaties en kwaliteit.

Werken vanuit één bestand

De prepress bestanden van PrintFactory bevatten alle informatie en taakelementen (tegels, meerdere substraten, dielines, taakelementen, tooling ...) allemaal in één uitgebreid bestand. Elke taak zal altijd één bestand zijn, ongeacht hoe complex het wordt.

Volledig geïntegreerde print-and-cut

Het scheiden van taakvoorbereiding (Editor) en taak lay-out (lay-out) van het RIP-proces is essentieel voor een goed uitgebalanceerde, efficiënte workflow. Taken van elk werkstation naar elke printer en snijplotter sturen, op elk gewenst moment, kan zonder vertraging uitgevoerd worden.

Documentatie
Documentatie
Items toegevoegd aan vergelijker
Geen producten geselecteerd.