Ontdek de verschillen tussen 3M 480mC, IJ280 en IJ180mC

Op zoek naar hoogwaardige printmaterialen voor op voertuigen en andere vervormbare toepassingen? Dan is het essentieel om het verschil tussen 3M 480mC, IJ280 en IJ180mC te begrijpen om de juiste keuze te maken voor specifieke projecten.

 

Unieke kenmerken van 3M 480mC voor optimaal resultaat

Voor topprestaties op gebogen en complexe oppervlakken biedt 3M 480mC dé oplossing. Volledig vervormbaar naar wens, zelfs in diepe plooien en op gestructureerde oppervlakken zoals bakstenen muren. Deze folie is ook nog eens gemakkelijk te verwijderen. De Comply lijmlaag met microtechnologie zorgt voor een luchtafvoer, wat resulteert in een vlekkeloos en bubbelvrij eindresultaat. PVC-vrij, waardoor het niet alleen hoogwaardige prestaties levert, maar ook een milieubewuste keuze is. Kies voor de veelzijdigheid en duurzaamheid van 3M 480mC en breng projecten naar een hoger niveau met de unieke eigenschappen van deze geavanceerde folie.


De kracht van 3M IJ280 met Comply v4 en Controltac lijmlaag

Voor een veelzijdige oplossing die aan alle eisen voldoet, 3M IJ280 met Comply v4 en Controltac lijmlaag. Deze geavanceerde folie biedt uitstekende printkwaliteit en duurzame eigenschappen, ideaalals carwrap folie. Of het nu levendige prints zijn of duurzame graphics voor langdurig gebruik, 3M IJ280 biedt de veelzijdigheid die nodig is. Met de innovatieve Comply v4 technologie wordt het aanbrengen van de folie moeiteloos, terwijl de Controltac lijmlaag zorgt voor stevige hechting.  Installateurs wereldwijd geven de voorkeur aan deze printwrapfolie voor voertuigen. Dit omdat deze folie 20% sneller aangebracht kan worden en bewezen twee keer minder loslaat. Optimaliseer printprojecten en geniet van duurzame resultaten met 3M IJ280.


Duurzame prestaties met 3M IJ180mC voor extreme omstandigheden

3M IJ180mC, de onbetwiste keuze voor langdurige prestaties in extreme omstandigheden. Ideaal voor diverse toepassingen zoals signage, fleet marking en andere outdoor projecten waar duurzaamheid en betrouwbaarheid cruciaal zijn. Of de zichtbaarheid van het bedrijf vergroot moet worden met opvallende signage of de branding van het wagenpark geperfectioneerd moet worden, IJ180mC staat garant voor exceptionele resultaten. Deze folie biedt duurzaamheid en betrouwbaarheid, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van de 3M 180mC, met een uitgebreide selectie aan speciale afwerkingen. Hier een handig overzicht van de beschikbare opties voor moeiteloze keuze van de perfecte afwerking voor specifieke behoeften.

 

Voordelen

Toepassingen

Levensduur verwachting

IJ180mC-10

Witte printfolie

Algemene folie voor voertuigen en boten

5-8 jaar

IJ180mC-114

Transparante printfolie

Algemene folie voor voertuigen en boten

5-8 jaar

IJ180mC-120

Metallic printfolie

Algemene folie voor voertuigen en boten

5-8 jaar

IJ180mC-10UR

Printfolie met ultra-verwijderbare lijm

Promotionele fleet-, voertuig-, wegbewijzerings- en folie-op-folietoepassingen

3-5 jaar

IJ180C-10LSE

Printfolie voor kunststoffen met lage oppervlakte-energie

Geschikt voor laag-energetische ondergronden (motorcross, ATV, caravans, enz.)

5-8 jaar

IJ180-10SLS

Printfolie voor toepassingen op roestvrij staal

Voertuig- en bootwraps met roestvrijstalen oppervlakken (tankwagens, voedseltrucks, enz.)

5-8 jaar


Wat adviseert Nautasign

Kies voor 3M 480mC printfolie voor de meest uitdagende toepassingen en voor PVC-vrij. Voor vlakke tot diepe kanalen, holtes en gestructureerde oppervlakten zoals bijvoorbeeld bakstenen muren. Kies de 3M IJ280 voor geoptimaliseerde printfolie voor voertuigen met uitzonderlijk gebruiksgemak. Voor vlakke tot diepe kanalen en holtes. Kies de 3M180mC als go-to printfolie. Deze folie is uitermate geschikt voor vlakke en complexe rondingen maar is niet geschikt voor diepe kanalen en holtes.

 

3M 480mC

3M IJ280

3M IJ180mC

Levensduur verwachting

5-8 jaar

5-8 jaar

5-8 jaar

Vervormbaarheid

Vlak tot diepe kanalen, holtes en gestructureerde oppervlakten

Vlak tot diepe kanalen en holtes

Vlak tot complexe rondingen

Aanbrengsnelheid

Sneller

Snelst

Sneller

Rekbaarheid

Hoogst

Hoogst

Hoog

PVC-vrij

Ja

Nee

Nee

Voor meer informatie over deze materialen, neem gerust contact met ons op via +31 (0)318 – 69 70 70 of stuur een e-mail naar info@nautasign.com. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de nodige informatie om uw projecten tot een succes te maken.