New release: Summa S Class 3 - cutting to perfection

De slimme sorteerfunctie is ontworpen om telkens het meest optimale startpunt voor het snijden van objecten te selecteren. De mogelijkheid om rekening te houden met de elastische eigenschappen van het materiaal zorgt ervoor dat objecten van begin tot eind op maximale snelheid perfect worden gesneden.

Geoptimaliseerde mediaverwerking

De mediarol op de snijplotter kan nu een diameter van 20 cm aan en ondersteunt een rolgewicht van maximaal 32 kg. Deze verbetering is zeer gunstig voor print- en snijtoepassingen.

Gebruiksvriendelijk software

Ontdek het verbeterde gebruiksgemak met een blauw, groen en rood verlichte statusbalk. De blauwe indicatoren geven aan welke onderdelen verplaatst en aangepast kunnen worden. Daarnaast zit er een gereedschapsbak aan de achterkant van de machine voor een efficiënte bediening.

TC Model

Duel head

De uiterst precieze snijkop kan nu twee verschillende gereedschappen tegelijkertijd dragen. Het is nu niet meer nodig om gereedschappen te wisselen. Dit maakt de plotter een stuk efficiënter en gebruiksvriendelijker.

OPOS camera

Een krachtigere camera die sneller is dankzij de automatische gegevensverwerking in de snijplotter in plaats van de externe software.

Ontdek hieronder alle Summa S Class 3 systemen