Epson SureColor SC-S80600L

De zeer snelle 9-kleuren eco-solvent printer met 1,5 liter bulkinkten voor veeleisende toepassingen waarbij kleurprestaties en productiviteit cruciaal zijn

Voorraadproduct
Prijs op aanvraag Informatie aanvragen
Informatie aanvragen

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u zo spoedig mogelijk de product informatie toe.

Beschrijving

De Epson SureColor SC-S80600L is een 9-kleuren eco-solvent printer, voorzien van 1,5 liter bulkinkten, met een zeer groot kleurbereik (extra inkten in de kleuren oranje, rood, metallic en wit), geoptimaliseerd voor bedrijven die op zoek zijn naar een kwalitatief hoogwaardige grootformaatprinter die een grotere verscheidenheid aan inkten biedt voor een reeks van verschillende afdruktoepassingen. De Epson SureColor SC-S80600L biedt de hoogste printkwaliteit door de Epson PrecisionCore TFP-printkoppen en Epson UltraChrome GS3-inkten en zorgt voor ongeëvenaarde nauwkeurigheid door automatische spanningscontrole en geavanceerde media-invoer voor materialen tot een breedte van 1.626 mm.

 • De hoogste printkwaliteit en snelheid (tot 95,1 m² per uur) door de Epson PrecisionCore TFP-printkoppen en Epson UltraChrome GS3-inkten.
 • Het grootste kleurbereik door oranje en rode inkt en de optie tot het printen van wit en metallic.
 • Ongeëvenaarde nauwkeurigheid door automatische spanningscontrole en geavanceerde media-invoer.
 • Heeft inktzakken van 1,5 liter om de totale afdrukkosten te verlagen en de gebruikersinterventie te verminderen.
 • Maximale productiviteit door geautomatiseerd onderhoud van de printkoppen en beschermplaat.
 • Concurrerende aanschafprijs en standaard 2 jaar on-site garantie.
Kenmerken
Bekijk hier de kenmerken van de Epson SureColor SC-S80600L
Groot kleurenspectrum

De hoogste printkwaliteit kan bereikt worden door Epson UltraChrome GS3 with Red eco-solventinkten in de kleuren black, magenta, cyan, yellow, light magenta, light cyan, light black, orange, red en white of metallic. Deze nieuwe inkten hebben een hogere pigmentdichtheid en daardoor een hogere glansgraad. Epson UltraChrome GS3-inkten produceren levendigere, sneller drogende afdrukken en gebruiken daarbij minder inkt dan eerdere generaties.

Hoge beeldkwaliteit

De Epson PrecisionCore TFP-printkop produceert een uitzonderlijke beeldkwaliteit dankzij de 360 dpi spuitkopconfiguratie van de printkop, waardoor een maximale resolutie tot 1440 x 1440 dpi mogelijk wordt.

Variable Sized Dot Technology

De Epson PrecisionCore TFP-printkop bezit de Variable Sized Dot Technology (VSDT) voor het afdrukken van inktdruppels in verschillende groottes tot een minimum van 4,2 pl.

Produceren van PANTONE kleuren

Kan 98,2% van PANTONE solid coated-kleuren op grond van het PANTONE MATCHING SYSTEM produceren. Hierdoor is de printer een bijzonder aantrekkelijke optie voor signmakers die verzekerd willen zijn dat het uiteindelijke signmateriaal precies overeenkomt met het oorspronkelijke ontwerp.

Automatische spanningscontrole

Doordat de SC-S-serie gebruikmaakt van de geavanceerde automatische spanningscontrole (AD-ATC) van Epson, worden afdrukken geproduceerd met nauwkeurige afmetingen van het begin tot aan het einde van de mediarol.

Invoeren van media

Het uiterst geavanceerd invoersysteem, antistatische drukrollers en een elektronische drukregeling zorgen voor optimale grip en nauwkeurigheid bij de invoer van media met een maximum gewicht van 45 kg.

Printen op een verscheidenheid aan materialen

Afdrukken kunnen gemaakt worden op verschillende substraten, waaronder doorzichtige folie, vinyl, canvas en fotopapier. U kunt ook een reeks van professionele en gespecialiseerde displays vervaardigen voor reclameborden, behang, carwrapfolie voor voertuigen en POS-materialen tot een breedte van 1.626 mm.

Same-day lamineren

De SC-S-serie printers zijn de eerste solventprinters die same-day lamineren mogelijk maken. Met Epson UltraChrome GS3-inkten kan er al 6 uur nadat afdrukken uit de printer komen gelamineerd worden.

Luchtcirculatiesysteem

Het luchtcirculatiesysteem met dubbele filter van de SC-S-serie zorgt voor schone lucht door de hele printer heen, waardoor storingen door inktnevel na verloop van tijd worden voorkomen. Dit zorgt voor een kosteneffectieve, tijdsbesparende en milieubewuste productie.

Inktregelsysteem

Een inktregelsysteem mengt inktpigment om een gelijkmatige verdeling van inkt te verzekeren, zodat de printkwaliteit- en consistentie gelijk blijft.

PrecisionDot-modus

De kwalitatief hoogwaardige PrecisionDot-modus, die het resultaat is van de ontwikkeling van Epson's beeldverwerkingstechnologie, combineert drie technologieën (Half Tone Module, LUT en Micro Weave) om de kwaliteit te verbeteren op alle printmedia.

Automatisch reinigingssysteem

Het automatische reinigingssysteem voor de printkop van de SC-S-serie houdt automatisch de conditie van de printkop op peil voor een consistente kwaliteit gedurende het hele productieproces. Het houdt tevens de printkop vrij van stof en vuil, waardoor de printkop optimaal kan blijven presteren.

Stevige constructie

Een stevig uit één stuk vervaardigd onderstel sluit naadloos en zeer nauwkeurig aan op de printer en vergemakkelijkt zo de installatie.

Gebruiksvriendelijk bedieningspaneel

Een groot bedieningspaneel en LED-lampjes maken eenvoudig controleren van prints mogelijk.

3M gecertificeerd

Alle Epson SureColor SC-S printers en Epson UltraChrome GS3 inkten worden gedekt door de 3M Performance Guarantee en de 3M MCS Warranty voor gecertificeerde bedrijven.

Milieuvriendelijk printen

Epson UltraChrome GS3 inkt is UL GREENGUARD Gold-gecertificeerd.

CoverPlus

Met CoverPlus krijgt u standaard 2 jaar on-site garantie voor het onbezorgd gebruiken van uw groot formaat printer.

Technische specificaties
 • Merk
  Epson
 • Printtechniek
  roll-to-roll
 • Printkop(pen)
  2 Epson PrecisionCore™ TFP
 • Minimaal druppelformaat
  4,2 pl
 • Maximale mediabreedte
  1.626 mm
 • Maximaal mediagewicht
  45 kg
Video's
Introductievideo
Items toegevoegd aan vergelijker
Geen producten geselecteerd.