Epson SureColor SC-S80600

De zeer snelle 9-kleuren eco-solvent printer voor veeleisende toepassingen waarbij kleurprestaties cruciaal zijn

Prijs op aanvraag Informatie aanvragen
Levertijd informeer bij verkoop
Productinformatie

De Epson SureColor SC-S80600 is een 9-kleuren eco-solvent printer met een zeer groot kleurbereik (extra inkten in de kleuren oranje, rood, metallic en wit), geoptimaliseerd voor bedrijven die op zoek zijn naar een kwalitatief hoogwaardige grootformaatprinter die een grotere verscheidenheid aan inkten biedt voor een reeks van verschillende afdruktoepassingen. De Epson SureColor SC-S80600 biedt de hoogste printkwaliteit door de Epson PrecisionCore TFP-printkoppen en Epson UltraChrome GS3-inkten en zorgt voor ongeëvenaarde nauwkeurigheid door automatische spanningscontrole en geavanceerde media-invoer voor materialen tot een breedte van 1.626 mm.

 • De hoogste printkwaliteit en snelheid (tot 95,1 m² per uur) door de Epson PrecisionCore TFP-printkoppen en Epson UltraChrome GS3-inkten
 • Het grootste kleurbereik door oranje en rode inkt en de optie tot het printen van wit en metallic
 • Ongeëvenaarde nauwkeurigheid door automatische spanningscontrole en geavanceerde media-invoer
 • Maximale productiviteit door geautomatiseerd onderhoud van de printkoppen en beschermplaat
 • Concurrerende aanschafprijs en standaard 2 jaar on-site garantie
Kenmerken
Bekijk hier de kenmerken van de Epson SureColor SC-S80600
Groot kleurenspectrum

De hoogste printkwaliteit kan bereikt worden door Epson UltraChrome GS3 with Red eco-solventinkten in de kleuren black, magenta, cyan, yellow, light magenta, light cyan, light black, orange, red en white of metallic. Deze nieuwe inkten hebben een hogere pigmentdichtheid en daardoor een hogere glansgraad. Epson UltraChrome GS3-inkten produceren levendigere, sneller drogende afdrukken en gebruiken daarbij minder inkt dan eerdere generaties.

Hoge beeldkwaliteit

De Epson PrecisionCore TFP-printkop produceert een uitzonderlijke beeldkwaliteit dankzij de 360 dpi spuitkopconfiguratie van de printkop, waardoor een maximale resolutie tot 1440 x 1440 dpi mogelijk wordt.

Variable Sized Dot Technology

De Epson PrecisionCore TFP-printkop bezit de Variable Sized Dot Technology (VSDT) voor het afdrukken van inktdruppels in verschillende groottes tot een minimum van 4,2 pl.

Produceren van PANTONE kleuren

Kan 98,2% van PANTONE solid coated-kleuren op grond van het PANTONE MATCHING SYSTEM produceren. Hierdoor is de printer een bijzonder aantrekkelijke optie voor signmakers die verzekerd willen zijn dat het uiteindelijke signmateriaal precies overeenkomt met het oorspronkelijke ontwerp.

Automatische spanningscontrole

Doordat de SC-S-serie gebruikmaakt van de geavanceerde automatische spanningscontrole (AD-ATC) van Epson, worden afdrukken geproduceerd met nauwkeurige afmetingen van het begin tot aan het einde van de mediarol.

Invoeren van media

Het uiterst geavanceerd invoersysteem, antistatische drukrollers en een elektronische drukregeling zorgen voor optimale grip en nauwkeurigheid bij de invoer van media met een maximum gewicht van 45 kg.

Printen op een verscheidenheid aan materialen

Afdrukken kunnen gemaakt worden op verschillende substraten, waaronder doorzichtige folie, vinyl, canvas en fotopapier. U kunt ook een reeks van professionele en gespecialiseerde displays vervaardigen voor reclameborden, behang, carwrapfolie voor voertuigen en POS-materialen tot een breedte van 1.626 mm.

Same-day lamineren

De SC-S-serie printers zijn de eerste solventprinters die same-day lamineren mogelijk maken. Met Epson UltraChrome GS3-inkten kan er al 6 uur nadat afdrukken uit de printer komen gelamineerd worden.

Luchtcirculatiesysteem

Het luchtcirculatiesysteem met dubbele filter van de SC-S-serie zorgt voor schone lucht door de hele printer heen, waardoor storingen door inktnevel na verloop van tijd worden voorkomen. Dit zorgt voor een kosteneffectieve, tijdsbesparende en milieubewuste productie.

Inktregelsysteem

Een inktregelsysteem mengt inktpigment om een gelijkmatige verdeling van inkt te verzekeren, zodat de printkwaliteit- en consistentie gelijk blijft.

PrecisionDot-modus

De kwalitatief hoogwaardige PrecisionDot-modus, die het resultaat is van de ontwikkeling van Epson's beeldverwerkingstechnologie, combineert drie technologieën (Half Tone Module, LUT en Micro Weave) om de kwaliteit te verbeteren op alle printmedia.

Automatisch reinigingssysteem

Het automatische reinigingssysteem voor de printkop van de SC-S-serie houdt automatisch de conditie van de printkop op peil voor een consistente kwaliteit gedurende het hele productieproces. Het houdt tevens de printkop vrij van stof en vuil, waardoor de printkop optimaal kan blijven presteren.

Stevige constructie

Een stevig uit één stuk vervaardigd onderstel sluit naadloos en zeer nauwkeurig aan op de printer en vergemakkelijkt zo de installatie.

Gebruiksvriendelijk bedieningspaneel

Een groot bedieningspaneel en LED-lampjes maken eenvoudig controleren van prints mogelijk.

3M gecertificeerd

Alle Epson SureColor SC-S printers en Epson UltraChrome GS3 inkten worden gedekt door de 3M Performance Guarantee en de 3M MCS Warranty voor gecertificeerde bedrijven.

Milieuvriendelijk printen

Epson UltraChrome GS3 inkt is UL GREENGUARD Gold-gecertificeerd.

CoverPlus

Met CoverPlus krijgt u standaard 2 jaar on-site garantie voor het onbezorgd gebruiken van uw groot formaat printer.

Kenniscentrum
Zeefdrukkerij Vandersanden: de eerste Epson SureColor SC-S80600 installatie in België, 2 jaar geleden

Na 2 jaar intensief gebruik van deze Epson printer bij Zeefdrukkerij Vandersanden waren we zeer benieuwd naar de bevindingen van deze enthousiaste zeefdrukker / signmaker.

“Wij zijn super tevreden met deze printer” zegt Janne Vandersanden. “Hij draait nu twee jaar ononderbroken en we hebben nog geen minuut stilgestaan! De scherpte van de tekstjes is bij ons prioriteit voor het bedrukken van kleine labels en ook de wit-module is voor ons een belangrijke meerwaarde.”

“We krijgen nu ook meer klanten over de vloer waarvoor de kleur van het logo heel belangrijk is. Met de rode en oranje kleuren evenaren we alle PMS kleuren die door onze klanten gevraagd worden. Er staan nog twee andere printers in onze productie maar we proberen in eerste instantie altijd te printen op de Epson SureColor SC-S80600. Wanneer de productiedruk te hoog ligt schakelen we pas de andere printers in…”

“Als we ooit één van de andere printers moeten vervangen wordt het resoluu

Lees verder
Artin Sign: De Epson SureColor SC-S80600 voor de hoogste printkwaliteit

Na 1 jaar intensief gebruik van deze Epson printer bij Artin Sign waren we zeer benieuwd naar de bevindingen van deze signmaker.

“Sinds een jaar zijn we trotse eigenaar van een Epson SureColor SC-S80600 9 kleuren groot formaat printer. Deze machine is een bijzonder goede uitbreiding gebleken op ons machinepark. Naast een goede betrouwbaarheid heeft hij ook de hoogste kwaliteitoutput in zijn soort met de 9 kleuren Epson UltraChrome GS3 inkten en PrecisionCore technologie", aldus Marco Neggers van Artin Sign.  

"Wij zijn in staat zowel de kleinste teksten en nagenoeg alle Pantone kleuren uit te printen op zowat alle materialen. Deze Epson printer geeft ons de betrouwbaarheid kwaliteit en zekerheid die wij ervan verwachten.”

“Nautasign, de leverancier van de Epson printer, media en software biedt ons de juiste professionele ondersteuning op alle vlakken die belangrijk zijn om de constante kwaliteit aan onze klanten te kunnen leveren die wij

Lees verder
Geslaagde Epson Back to School cursus

Op woensdag 7 maart heeft Nautasign samen met Epson een Back to School training georganiseerd. De training werd gegeven door Richard Hutjes van Epson. Klanten die de afgelopen twee jaar hebben geïnvesteerd in een Epson Surecolor SC-S40600, S60600 of S80600 waren uitgenodigd om deze cursus bij te wonen.

Het doel van de cursus was om klanten meer uit hun printer te laten halen en te leren van elkaars ervaringen. Voor Nautasign is het belangrijk dat we klanten die bij ons een groot formaat printer aanschaffen zo optimaal mogelijk te ondersteunen. 

Bent u ook geïnteresseerd in een Epson SureColor printer? Laat het ons weten!

Lees verder
Epson SureColor SC-S80600 Pantone gecertificeerd

Epson's topmodel groot formaat printer, de 10-kleuren Epson SureColor SC-S80600, kan 98,2% van PANTONE solid coated-kleuren op grond van het PANTONE MATCHING SYSTEM produceren. Hierdoor is de printer een bijzonder aantrekkelijke optie voor signmakers en printbedrijven die verzekerd willen zijn dat het eindresultaat precies overeenkomt met het oorspronkelijke ontwerp. Dit biedt de Epson SureColor SC-S80600 een enorm voordeel ten opzichte van concurrerende groot formaat printers.

Richard Barrow, senior productmanager bij Epson Europe, zegt: 'Pantone is de onbetwiste standaard voor kleurprecisie, iedereen zal dat beamen. Het is daarom voor ons buitengewoon belangrijk dat we kunnen aantonen dat we 98,2% nauwkeurige Pantone-steunkleuren kunnen bieden. Dit biedt de SC-S80600 een enorm voordeel in zijn speelveld en zal potentiële kopers geruststellen dat hun designs er in werkelijkheid even geweldig zullen uitzien als op een computerscherm.'

De Epson SureColor SC-S80600 is

Lees verder
Technische specificaties
 • snelheid
  Billboard Production mode (4 pass): 31,6 m² p/u; Banner Production mode (6 pass): 18,2 m² p/u
 • snelheid wit
  Vinyl Production Mode + White (1 layer) (8 pass): 12,5 m² p/u; Film Production Mode + White (1 layer) (16 pass): 6,8 m² p/u
 • resolutie
  1.440 x 1.440 dpi; dropsize 4,2 pl
 • maximale mediadikte
  1 mm
 • afmetingen
  2.620 x 1.338 x 972 mm
 • gewicht
  291 kg
Video's
Introductievideo
Items toegevoegd aan vergelijker
Geen producten geselecteerd.