Epson SureColor SC-S60600

De 4-kleuren eco-solvent printer voor hoge printvolumes en korte doorlooptijden met de hoogste printkwaliteit

Levertijd informeer bij verkoop
Prijs op aanvraag Informatie aanvragen
Informatie aanvragen

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u zo spoedig mogelijk de product informatie toe.

Beschrijving

De Epson SureColor SC-S60600 is een 4-kleuren eco-solvent printer voor veeleisende productie en is geoptimaliseerd voor bedrijven die op zoek zijn naar een hoge productiviteit in combinatie met een uitstekende kwaliteit met minimale gebruikersinterventie. De Epson SureColor SC-S60600 biedt de hoogste printkwaliteit door de Epson PrecisionCore TFP-printkop en Epson UltraChrome GS3-inkten en zorgt voor ongeëvenaarde nauwkeurigheid door automatische spanningscontrole en geavanceerde media-invoer voor materialen tot een breedte van 1.626 mm.

 • De hoogste printkwaliteit en snelheid (tot 95,3 m² per uur) door de Epson PrecisionCore TFP-printkoppen en twee sets Epson UltraChrome GS3-inkten.
 • Ongeëvenaarde nauwkeurigheid door automatische spanningscontrole en geavanceerde media-invoer.
 • Maximale productiviteit door geautomatiseerd onderhoud van de printkoppen en beschermplaat.
 • Concurrerende aanschafprijs en standaard 2 jaar on-site garantie.
Kenmerken
Bekijk hier de kenmerken van de Epson SureColor SC-S60600
Groot kleurenspectrum

De hoogste printkwaliteit kan bereikt worden door 2 sets Epson UltraChrome GS3 eco-solventinkten voor een minimale gebruikersinterventie in de kleuren black, magenta, cyan en yellow. Deze nieuwe inkten hebben een hogere pigmentdichtheid en daardoor een hogere glansgraad. Epson UltraChrome GS3-inkten produceren levendigere, sneller drogende afdrukken en gebruiken daarbij minder inkt dan eerdere generaties.

Hoge beeldkwaliteit

De Epson PrecisionCore TFP-printkoppen produceren een uitzonderlijke beeldkwaliteit dankzij de 360 dpi spuitkopconfiguratie van de printkop, waardoor een maximale resolutie tot 1440 x 1440 dpi mogelijk wordt.

Variable Sized Dot Technology

De Epson PrecisionCore TFP-printkop bezit de Variable Sized Dot Technology (VSDT) voor het afdrukken van inktdruppels in verschillende groottes tot een minimum van 4,2 pl.

Automatische spanningscontrole

Doordat de SC-S-serie gebruikmaakt van de geavanceerde automatische spanningscontrole (AD-ATC) van Epson, worden afdrukken geproduceerd met nauwkeurige afmetingen van het begin tot aan het einde van de mediarol.

Invoeren van media

Het uiterst geavanceerd invoersysteem, antistatische drukrollers en een elektronische drukregeling zorgen voor optimale grip en nauwkeurigheid bij de invoer van media met een maximum gewicht van 45 kg.

Printen op een verscheidenheid aan materialen

Afdrukken kunnen gemaakt worden op verschillende substraten, waaronder doorzichtige folie, vinyl, canvas en fotopapier. U kunt ook een reeks van professionele en gespecialiseerde displays vervaardigen voor reclameborden, behang, carwrapfolie voor voertuigen en POS-materialen tot een breedte van 1.626 mm.

Same-day lamineren

De SC-S-serie printers zijn de eerste solventprinters die same-day lamineren mogelijk maken. Met Epson UltraChrome GS3-inkten kan er al 6 uur nadat afdrukken uit de printer komen gelamineerd worden.

Luchtcirculatiesysteem

Het luchtcirculatiesysteem met dubbele filter van de SC-S-serie zorgt voor schone lucht door de hele printer heen, waardoor storingen door inktnevel na verloop van tijd worden voorkomen. Dit zorgt voor een kosteneffectieve, tijdsbesparende en milieubewuste productie.

Inktregelsysteem

Een inktregelsysteem mengt inktpigment om een gelijkmatige verdeling van inkt te verzekeren, zodat de printkwaliteit- en consistentie gelijk blijft.

PrecisionDot-modus

De kwalitatief hoogwaardige PrecisionDot-modus, die het resultaat is van de ontwikkeling van Epson's beeldverwerkingstechnologie, combineert drie technologieën (Half Tone Module, LUT en Micro Weave) om de kwaliteit te verbeteren op alle printmedia.

Automatisch reinigingssysteem

Het automatische reinigingssysteem voor de printkop van de SC-S-serie houdt automatisch de conditie van de printkop op peil voor een consistente kwaliteit gedurende het hele productieproces. Het houdt tevens de printkop vrij van stof en vuil, waardoor de printkop optimaal kan blijven presteren.

Stevige constructie

Een stevig uit één stuk vervaardigd onderstel sluit naadloos en zeer nauwkeurig aan op de printer en vergemakkelijkt zo de installatie.

Gebruiksvriendelijk bedieningspaneel

Een groot bedieningspaneel en LED-lampjes maken eenvoudig controleren van prints mogelijk.

3M gecertificeerd

Alle Epson SureColor SC-S printers en Epson UltraChrome GS3 inkten worden gedekt door de 3M Performance Guarantee en de 3M MCS Warranty voor gecertificeerde bedrijven.

Milieuvriendelijk printen

Epson UltraChrome GS3 inkt is UL GREENGUARD Gold-gecertificeerd.

CoverPlus

Met CoverPlus krijgt u standaard 2 jaar on-site garantie voor het onbezorgd gebruiken van uw groot formaat printer.

Technische specificaties
 • Merk
  Epson
 • Printtechniek
  roll-to-roll
 • Printkop(pen)
  2 Epson PrecisionCore™ TFP
 • Minimaal druppelformaat
  4,2 pl
 • Maximale mediabreedte
  1.626 mm
 • Maximaal mediagewicht
  45 kg
Video's
Introductievideo
Items toegevoegd aan vergelijker
Geen producten geselecteerd.