Summa snijplotters

Summa is de onbetwiste top op het gebied van snijplotters. Summa heeft een leveringsprogramma van 13 verschillende uiterst betrouwbare modellen die zijn voorzien van veel extra functionaliteiten, waardoor er voor iedere productieomgeving een passende oplossing beschikbaar is.

onze Summa snijplotters


SummaCut serie snijplotters met een uitstekende prijskwaliteitsverhouding

De SummaCut serie is een zeer succesvolle serie snijplotters met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Deze serie bestaat uit zes verschillende snijplotters met verschillende breedtes. Alle SummaCut snijplotters zijn uitgerust met WinPlot software, een duurzame sleepmessnijkop en OPOS X technologie voor het automatisch contour snijden van full color printwerk.

bekijk onze SummaCut snijplotters


S-Class 2 D serie de onbetwiste top als het gaat om professionele snijplotters, voorzien van de nieuwste sleepmestechnologie

De Summa S Class 2 D serie is de onbetwiste top als het gaat om professionele snijplotters en is voorzien van de nieuwste en meest vooruitstrevende sleepmestechnologie. Deze serie bestaat uit vier verschillende snijplotters met verschillende breedtes. Alle Summa S-Class 2 snijplotters zijn uitgerust met WinPlot software en OPOS X technologie voor het automatisch contour snijden van full color printwerk.

bekijk onze S Class 2 D snijplotters


S-Class 2 T serie de onbetwiste top als het gaat om professionele snijplotters, voorzien van de nieuwste tangentiële mestechnologie

De Summa S Class 2 D serie is de onbetwiste top als het gaat om professionele snijplotters en is voorzien van de nieuwste en meest vooruitstrevende tangentiële mestechnologie. Deze serie bestaat uit vier verschillende snijplotters met verschillende breedtes. Alle Summa S-Class 2 snijplotters zijn uitgerust met WinPlot software en OPOS X technologie voor het automatisch contour snijden van full color printwerk.

bekijk onze S Class 2 T snijplotters

Geïnteresseerd of een specifieke vraag? Laat het ons weten!


Service & Support

Nautasign begrijpt hoe belangrijk de continuïteit van uw productieproces is. Met ruim 100 manjaren aan ervaring beschikt de Nautasign service en support afdeling over een schat aan kennis op het gebied van groot formaat printers.

Service & Support
Items toegevoegd aan vergelijker
Geen producten geselecteerd.