Matic Kratos

De Kratos verpakkingslijn biedt sterk geautomatiseerd verpakken van verschillende doosafmetingen voor effectieve en herhaalbare resultaten.

Prijs op aanvraag Informatie aanvragen
Informatie aanvragen

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u zo spoedig mogelijk de product informatie toe.

Beschrijving

De Kratos verpakkingslijn biedt sterk geautomatiseerd verpakken van verschillende doosafmetingen voor effectieve en herhaalbare resultaten. Door de aard van de machine is er geen vaardigheid vereist en is er slechts één operator nodig, waardoor training eenvoudig is en het bedienen van de machine nog eenvoudiger. Met meerdere doosformaten beschikbaar met één druk op de knop (of gebruik de QR-codescanner!), naast automatisch vouwen en sealen, is het verpakken van verschillende producten nog nooit zo eenvoudig geweest. De Kratos is rijk aan functies zoals Industrie 4.0, automatisch afdrukken van etiketten en zelfs afdrukken met inkt om het verpakte product uniek te maken.

De lijn bestaat uit twee machines, de Kratos-Cut en de Kratos-Form. Hoewel de volledige lijn de maximale efficiëntie en productiviteit oplevert, kunnen de machines dankzij het modulaire ontwerp onafhankelijk van elkaar worden gebruikt voor een flexibele oplossing voor verpakkingsbehoeften. De Kratos-Cut snijdt naadloos golfkarton volgens een professioneel ontworpen sjabloon, waardoor afval wordt geminimaliseerd en ruimte wordt gemaximaliseerd. Het gebruik van fanfold zorgt voor een continue aanvoer van karton en heeft daarnaast een optioneel magazijn om automatisch te schakelen tussen verschillende kwaliteiten of breedtes, waardoor de gebruiker nog meer variatie heeft in het doosontwerp. Na de productie vormt de Kratos-Form de doos met minimale tussenkomst van de gebruiker, klaar voor het laden van het product. Als het product in de doos zit, beweegt de machine de doos door een kamer en vouwt, lijmt en verzegelt tegelijkertijd.

Klik op de link voor meer productinformatie

 • Automatisch dozen snijden en vormen van meerdere doosontwerpen en -afmetingen
 • Modulair machineontwerp
 • Rijk aan functies: Industrie 4.0, QR-code scannen, labelprinter, inktprinter, automatisch magazijn
 • Geen ervaren operator nodig
 • Verbinden met uw ERP-systeem
Technische specificaties
 • Merk
  Matic
 • Toepassing
  zonwering
Video's
product overview
Items toegevoegd aan vergelijker
Geen producten geselecteerd.