Een bekend fenomeen: signmakers lopen aan tegen het feit dat ze in de webshop van hun distributeur beschikken over artikelen met persoonlijke nettoprijzen, die ze vervolgens handmatig moeten ‘inkloppen’ in hun bedrijfssoftwarepakket. “Kan dat niet worden geautomatiseerd?", dachten we bij Nautasign. In samenwerking met Gripp hebben we een koppeling ontwikkeld om efficiënter te werk te gaan.

Met de Nautasign-Gripp koppeling worden er data uitgewisseld tussen Nautasign en Gripp. Hierbij worden artikelen, prijzen en bestellingen tussen beide systemen gesynchroniseerd. De koppeling verhoogt hierdoor de efficiëntie van werken en verkleint de foutmarge.

Voordelen van de Nautasign-Gripp koppeling

De koppeling biedt een aantal belangrijke voordelen:

  • Alle producten waar u een speciale prijsafspraak op heeft zichtbaar zijn in uw Gripp, met daarbij altijd de actuele inkoopprijs. U hoeft prijzen dus niet meer zelf aan te passen na een prijswijziging. Bovendien kunt u handmatig producten aanvinken die u wilt doorsturen naar uw Gripp.
  • Bestellingen die u op onze Nautasign webshop doet, kunt u direct laten doorsturen naar Gripp. Of andersom: orders die u in Gripp plaatst, komen automatisch bij Nautasign binnen.

Inschakelen van de koppeling

Voor het inschakelen van de koppeling zullen een aantal dingen ingesteld moeten worden. Wanneer u bent ingelogd op de Nautasign website kunt u de instellingenpagina vinden in uw accountoverzicht:

https://www.nautasign.com/customer/gripp/edit/

Wanneer de koppeling actief is, zullen alle producten inclusief prijzen gesynchroniseerd worden. Dit kan de eerste keer wat langer duren. U krijgt een melding wanneer alle data zijn gesynchroniseerd.

Werking van de Nautasign-Gripp koppeling

Het aanmaken van een inkooporder op de Nautasign webshop

 


Het aanmaken van een inkooporder in Gripp

 


Producten en prijzen komen in Gripp te staan als

 

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u terecht bij uw account manager of John Jansen: Stuur e-mail