interieur & decoratie

Interieur & decoratiematerialen zijn geschikt voor het restylen of decoreren van interieurruimtes. Nautasign heeft interieur- en decoratiematerialen, zoals interieurfolies en glasdecoratiefolies van de merken LX Hausys, 3M DI-NOC en het eigen merk Prime.

Tonen als Lijst Foto-tabel

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
Kleurprofielen downloaden

Inloggen om kleurprofielen te downloaden

Om kleurprofielen te downloaden dient u ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen of om een account aan te vragen.

Klik hier om in te loggen

Keuken wrappen

Het grootste voordeel van keukeninterieurfolie is dat u de keuken kunt aanpassen aan het interieur van de klant. De keuken is vaak een belangrijke ruimte in huis, waar veel tijd wordt doorgebracht. Door de keuken te wrappen, kunt u eenvoudig de sfeer en uitstraling aanpassen. Keuken wrapping is mogelijk voor kleine beschadigingen, zoals vlekjes en krasjes, en kan zelfs grotere beschadigingen verbergen na het opvullen van bijvoorbeeld barsten of butsen. Het is echter belangrijk dat de keuken in goede basisconditie verkeert voordat deze met folie wordt gewrapt. Bij Nautasign kunt u hoogwaardige keukenwrapfolie bestellen van LX en 3M DI-NOC.

Meubelfolie

Zijn meubels eigenlijk aan vervanging toe, maar kunnen ze met behulp van een opknapbeurt nog een ronde mee? Met meubelfolie maakt u de oude meubels weer als nieuw. Of het nu gaat om kastdeurtjes, ladekastjes, een koelkast, tafelblad, een side table of een televisiemeubel. Bijna elk item kan worden opgefrist met behulp van meubelfolie.

Decoratie folie

Smaken verschillen, daarom bieden we meerdere themafolies aan. Heeft uw klant voorkeur voor een bepaald dessin of heeft hij liever een effen folie? We bieden u een ruime keuze decoratie folie aan.

Kastfolie

Kastfolie is eigenlijk niets anders dan zelfklevende plakfolie. Het materiaal is verkrijgbaar in allerlei effen kleuren, decoratieve printjes en spiegeleffecten. Het wordt vaak gebruikt om kastjes op te knappen. Met behulp van een rakel kunt u het folie mooi gladstrijken, waardoor de kast er weer jaren tegenaan kan!

Glasdecoratiefolie

Zijn transparante polyester glasdecoratiefolies met unieke designs die geschikt zijn voor toepassingen op vlakke transparante ondergronden.

Waar moet je op letten bij het aanbrengen van interieurfolie & decoratiefolie?

Interieurfolie heeft luchtkanaaltjes in de lijmlaag, waardoor het aanbrengen van de folie droog wordt aanbevolen.  Zorg ervoor dat de ondergrond droog, vlak en vuilvrij is voordat u de decoratie folie gaat aanbrengen, voor het optimale resultaat. Is de ondergrond nog niet vlak? Maak de ondergrond dan eerst vlak voordat u de decoratie folie gaat plakken. Maak gebruik van een primer in de hoekjes en voor zuigende ondergronden zoals MDF, gipswanden en stucwanden. Verwijder slechts een klein stukje (circa 8 tot 10 centimeter) van het schutvel en breng vervolgens het plakfolie aan. Zodra het plakfolie naar wens is aangebracht, moeten de overtollige luchtbellen worden weggehaald. Strijk met de rakel over het folie vanuit het midden naar de zijkanten. Door de luchtkanalen in het folie moeten de luchtbellen vrij gemakkelijk weg te rakelen zijn uit het interieurfolie.

Wilt u meer weten over de folies? Of twijfelt u of de folie goed blijft plakken op de ondergrond? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers of vraag een gratis sample aan.

Items toegevoegd aan vergelijker
Geen producten geselecteerd.