HP Latex 315

De breed inzetbare HP Latex printer met een hoge productiesnelheid en een hoge kwaliteit afdrukken voor het verwerken van spoedeisende taken

Prijs op aanvraag Informatie aanvragen
Informatie aanvragen

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u zo spoedig mogelijk de product informatie toe.

Levertijd informeer bij verkoop
Productinformatie

De HP Latex 315 is het betaalbare en compacte HP Latex instapmodel die bijzonder geschikt is voor kleine ruimtes. Deze groot formaat printer is voorzien van de derde generatie HP Latex inkt technologie welke werkt in combinatie met de unieke HP Latex inkt optimizer. De HP Latex 315 is een allround HP Latex printer voor de productie van vrijwel alle indoor en outdoor toepassingen op materialen zoals zelfklevende folie, canvas, papier en bannermaterialen tot een breedte van 1.372 mm.

 • HP Latex: direct droog en te verwerken, milieuvriendelijk en reukloos
 • Printmedia kunnen snel en gemakkelijk geladen worden door het spindelloze systeem, tot een gewicht van maar liefst 55 kg
 • De wiper roller zorgt voor hoge kwaliteit afbeeldingen bij goedkopere printmedia, doordat deze een "plasticizer effect" tegengaan
Kenmerken
Bekijk hier de kenmerken van de HP Latex 315
Gemakkelijk te bedienen

De printer is gemakkelijk door een enkele operator te bedienen doordat media eenvoudig aan de voorkant geladen kunnen worden.

Toegankelijk afdrukgebied

De printer heeft een toegankelijk afdrukgebied met een grote glasplaat en verlichting.

Ingebouwde x-snijder

Workflows kunnen geoptimaliseerd worden met de ingebouwde x-snijder die materialen over de x-as kan snijden.

Gebruiksvriendelijk touch screen

Een 4-inch touch screen zorgt voor een gemakkelijke bediening en color management.

HP Latex Mobile app

De HP Latex Mobile app geeft u de mogelijkheid altijd de status van uw printer te monitoren, waar u ook bent.

Opwikkelunit (optioneel)

De optionele opwikkelunit maakt onbeheerd gebruik van de printer mogelijk.

Bekijk hier de kenmerken van de HP Latex technologie
Printen op een verscheidenheid aan materialen

HP Latex inkten zijn uitermate geschikt voor alle gangbare printmedia zoals zelfklevende folie, canvas, papier, polyester- en bannermaterialen.

775 ml HP Latex inkten

De derde generatie HP 831C inkten met een inhoud van 775 ml hebben een krasbestendigheid wat te vergelijken is met hard-solvent op vinyl en banner. Gelamineerde afdrukken hebben een duurzaamheid tot 5 jaar bij buitengebruik, ongelamineerd tot 3 jaar.

HP Latex Optimizer

De HP 831 Optimizer zorgt voor een hoge afbeedingskwaliteit bij een hoge productiesnelheid doordat deze pigmenten snel vastlegt op het oppervlak van de afdruk.

HP Latex printkoppen

De derde generatie HP 831 printkoppen met in totaal 12.672 nozzles zijn door de gebruiker te vervangen en zorgen voor een maximale afdrukresolutie van 1200 dpi.

Efficiënte harding

Afdrukken worden volledig gefixeerd in de printer en zijn meteen klaar voor afwerking en levering.

Automatisch onderhoud

Door de automatische valdetectie en spuitmondvervanging is er weinig onderhoud aan de printer nodig.

HP OMAS

De HP Optical Media Advance Sensor (OMAS) zorgt voor een precieze en accurate bewegingsregeling waardoor snel en hoogwaardig dubbelzijdige blockout banners geprint kunnen worden (5 mm per meter).

HP spectrophotometer

De geïntegreerde i1 spectrophotometer maakt automatische kalibratie mogelijk.

Geurloze op water gebaseerde inkten

Afdrukken geprint met HP Latex-inkten zijn geurloos en op waterbasis en de printer heeft geen speciale ventilatie nodig. HP Latex is zeer geschikt voor het produceren van prints voor binnenruimtes waar solvent- of UV-inkten niet geschikt zijn, zoals die in de gezondheidszorg.

Hoge milieustandaarden

HP Latex inkt voldoet aan verschillende hoge milieustandaarden: het is UL ECOLOGO en UL GREENGUARD Gold-gecertificeerd en de afdrukken voldoen aan AgBB-criteria. Deze ENERGY STAR-gecertificeerde printer voldoet tevens aan strenge richtlijnen voor energieverbruik.

3M gecertificeerd

Alle HP Latex printers en HP Latex inkten worden gedekt door de 3M Performance Guarantee en de 3M MCS Warranty voor gecertificeerde bedrijven.

Kenniscentrum
Verhoogde inruilprijzen HP Latex printers

Heeft u ooit getwijfeld over de aanschaf van een HP Latex printer? Dan is nu ongetwijfeld het moment om in te stappen! HP heeft namelijk de inruilprijzen bij aanschaf van een nieuwe HP Latex printer tijdelijk verhoogd.

Bij aanschaf van een nieuwe HP Latex printer ruilen wij uw oude groot formaat printer in, waarbij het inruilbedrag kan oplopen tot wel € 7.000,-. Dit inruilbedrag is afhankelijk van het model HP Latex printer welke u aanschaft en het type printer wat u inruilt. Het portfolio van 8 HP Latex printers, voor kleine tot grote volumes, geeft ieder bedrijf mogelijkheden om gebruik te maken van de unieke HP Latex technologie. 

Met de grootste install base en het grootste marktaandeel kan Nautasign met recht dé HP Latex specialist in de Benelux genoemd worden!

Geïnteresseerd? Laat het ons weten en wij nemen z.s.m. contact met u op!

Technische specificaties
 • snelheid
  Billboard mode (2 pass): 48 m² per uur; Indoor High Quality mode (10 pass): 10 m² per uur
 • resolutie
  1.200 x 1.200 dpi; dropsize 12 pl
 • kleuren
  CMYKLcLm + HP Latex optimizer
 • maximale mediadikte
  0,5 mm
 • afmetingen
  2.307 x 840 x 1.380 mm
 • gewicht
  174 kg
Documentatie
Video's
Introductievideo
Items toegevoegd aan vergelijker
Geen producten geselecteerd.