Epson SureColor SC-R5000L

Epson's eerste groot formaat printer met watergebaseerde en geurloze resin-inkt in bulkinkt systeem voor nauwkeurige, sneldrogende en krasbestendige prints met consistente kleuren.

Prijs op aanvraag Informatie aanvragen
Informatie aanvragen

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u zo spoedig mogelijk de product informatie toe.

Beschrijving

De Epson SureColor SC-R5000L is Epson's eerste groot formaat printer met watergebaseerde en geurloze resin-inkt in bulkinkt systeem voor nauwkeurige, sneldrogende en krasbestendige prints met consistente kleuren op materialen tot een breedte van 1.626mm.

 • Maakt gebruik van inkten op waterbasis en is geurloos voor gebruik in gevoelige omgevingen, zoals scholen, ziekenhuizen en hotels.
 • De volledig gecontroleerde verhittings- en uithardingstechnologie, in combinatie met de PrecisionCore Micro TFP-printkoppen met lange levensduur, zorgen voor een betrouwbare kleurenconsistentie tijdens de hele printtaak.
 • Drukt af op een breed scala aan substraten, waaronder vinyl, vaandels, textiel, canvas, behang en film, dankzij de 6-kleuren UltraChrome RS-inktset van Epson.
Kenmerken
Bekijk hier de kenmerken van de Epson SureColor SC-R5000L
 
Resin-inkt

De 6-kleuren UltraChrome RS-resin-inktset op waterbasis is milieuvriendelijk en geurloos, en kan worden gebruikt op gecoate en ongecoate substraten.

 
Bulk-inktoplossing

Bevat ook een bulk-inktoplossing (2 x inktzakken van 1,5 liter met een 'hot-swap'-functie) voor minder uitvaltijd, meer gebruiksgemak en lagere inktkosten.

 
Telkens weer resultaten van de hoogste kwaliteit

Drie printtechnologieën - halftoning, volledig geoptimaliseerde lookup tables (LUT) en Micro Weave - dragen bij aan het verminderen van korreligheid en banding.

 
Sneldrogend

Het efficiënte droog- en uithardingsproces maakt lamineren en levering op dezelfde dag mogelijk, zodat doorlooptijden verkort kunnen worden.

 
Door de gebruiker te vervangen printkoppen

Door de gebruiker te vervangen PrecisionCore Micro TFP-printkoppen houden de productietijd optimaal, omdat deze binnen 60 minuten eenvoudig kunnen worden vervangen.

 
Automatische spanningscontrole

De automatische spanningscontrole (Advanced Auto Tension Control) zorgt voor zeer nauwkeurige maatvastheid van het begin tot aan het einde van de mediarol, wat een vereiste is voor gelaagd werk voor 'tiled' toepassingen zoals etalages en wandbekleding.

 
Variable-Sized Droplet Technology

De VSDT zorgt voor nauwkeurige plaatsing van inktdruppels.

Weinig kans op printkopstoring

De innovatieve ultrasone detector vermindert het risico op printkopstoring, terwijl de NVT (nozzle controletechnologie) automatisch compenseert als een nozzle verstopt raakt.

 
4,3-inch touch screen

Een 4,3-inch touch screen zorgt voor een intuïtieve bediening.

Technische specificaties
 • Merk
  Epson
 • Printtechniek
  roll-to-roll
 • Printkop(pen)
  2 Epson PrecisionCore™ Micro TFP
 • Minimaal druppelformaat
  4,9 pl
 • Maximale mediabreedte
  1.626 mm
 • Maximaal mediagewicht
  45 kg
Video's
Introductievideo
Items toegevoegd aan vergelijker
Geen producten geselecteerd.