Epson SureColor SC-F7200 (nK)

De 4-kleuren sublimatieprinter voor het printen op textiel- en soft signage materialen tot een breedte van 1.626mm

Prijs op aanvraag Informatie aanvragen
Informatie aanvragen

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u zo spoedig mogelijk de product informatie toe.

Levertijd informeer bij verkoop
Beschrijving

De Epson SureColor SC-F7200 is een betrouwbare 4-kleuren sublimatieprinter die speciaal is ontwikkeld voor textiel- en soft signage materialen tot een breedte van 1.626mm. De krachtige PrecisionCore TFP-printkop en de HDK Black inkt in de UltraChrome DS-inktset zorgen ervoor dat op consistente wijze afdrukken van hoogwaardige kwaliteit geproduceerd kunnen worden.

 • Epson PrecisionCore TFP-printkop zorgt voor snellere doorvoer en langere productielevensduur
 • Snel afdrukken tot 58,9 m² per uur in conceptmodus; 30,3 m² per uur in productiemodus; 13,8m² per uur in kwaliteitsmodus
 • Epson UltraChrome DS-inkt produceert levendige kleuren, scherpe contouren, vloeiende gradaties met uitstekende licht- en wasbestendigheid
 • HDK Black-inkt optioneel beschikbaar voor afdrukken met hogere zwartdichtheid op gespecialiseerde textielmaterialen
Kenmerken
Bekijk hier de kenmerken van de Epson SureColor SC-F7200
Printen op textiel of harde substraten

Met behulp van speciaal ontwikkelde transfermedia kunnen beelden op nauwkeurige wijze op textiel of harde substraten met polyestercoating tot een breedte van 1.626mm worden gereproduceerd.

Creëer unieke interieurs

Een persoonlijke tint aan uw scherpe foto's vormt slechts het begin van de inrichting van uw interieur. Gordijnen, luxaflex, wanddecoraties, stofferingen, kussens, poefs, keramiektegels, en zo ongeveer alle plastic, MDF- of metalen oppervlakten kunnen bedrukt worden met Epson's sublimatieprinters.

Epson UltraChrome DS3 inkten

Epson UltraChrome DS3 inkten produceren levendige kleuren, scherpe contouren, vloeiende gradaties met uitstekende licht- en wasbestendigheid en is bestand tegen slijtage en transpiratie

Variable Sized Dot Technology

De nieuwste Epson PrecisionCore TFP-printkoppen bezitten de Variable Sized Dot Technology (VSDT) voor het afdrukken van inktdruppels in verschillende groottes tot een minimum van 5,2 pl.

HDK Black inkt

De HDK Black inkt die speciaal is ontwikkeld voor de textielmarkt is optioneel beschikbaar voor afdrukken met hogere zwartdichtheid. De inkt zorgt eveneens voor een lager totaal inktverbruik.

Bulk-inktsysteem

De printer kan langer werken dankzij het geïntegreerde navulbare bulk-inktststeem van 2 x 1,5 liter. De inktzakken van 1 liter zorgen voor minder verspilling bij het navullen.

Automatisch oprolsysteem

Een zeer betrouwbaar automatisch oprolsysteem met een capaciteit van 40 kg en een opwikkelprecisie van 2,5 mm: ideaal voor een hitteperssysteem met kalanderrollen.

Grote naverwarmer

Een grote naverwarmer zorgt voor een snelle droging met een bereik van 30°C tot 55°C.

Afvalreservoir

Een afvalreservoir van 2 liter voor het eenvoudig en kosteneffectief afvoeren van inkt.

Overzichtelijk LCD-scherm

Gemakkelijk te bedienen met het overzichtelijke LCD-scherm.

Oeko-Tex gecertificeerd

Epson UltraChrome DS3 en HDK Black inkt voldoet aan de vereisten van Oeko-Tex Standard 100 voor Klasse I-producten voor volwassenen, kinderen en baby's tot 36 maanden bij toepassing op polyester stoffen

CoverPlus

Met CoverPlus krijgt u standaard 1 jaar on-site garantie voor het onbezorgd gebruiken van uw groot formaat printer.

Kenniscentrum
Nieuw bij Nautasign: Epson sublimatieprinters SC-F6200, SC-F7200 en SC-F9200

Nautasign is gestart met de verkoop van Epson's nieuwste sublimatieprinters: de Epson SureColor SC-F6200, SC-F7200 en de SC-F9200. Deze grootformaat printers zijn ontwikkeld voor kleine tot grote afdrukvolumes op textiel- en soft signage materialen, zoals gordijnen, luxaflex, wanddecoraties en ChromaLuxe panelen. Met de toevoeging van deze printers speelt Nautasign in op de trend van de personificering van interieurs.

De Epson SureColor SC-F reeks kent een aantal voordelen waardoor een perfecte productie gegarandeerd is. De Epson PrecisionCore TFP-printkop zorgt voor snellere doorvoer en langere productielevensduur. Epson UltraChrome DS-inkt produceert levendige kleuren, scherpe contouren, vloeiende gradaties met uitstekende licht- en wasbestendigheid. Bovendien is er HDK Black-inkt optioneel beschikbaar voor afdrukken met hogere zwartdichtheid op gespecialiseerde textielmaterialen.

Technische specificaties
 • snelheid
  Normal mode (1 pass): 58,9 m² per uur; Normal Mode Fast Production mode (2 pass): 30,3 m² per uur; Production HQ mode (4 pass): 13,8m² per uur
 • resolutie
  720 x 1.440 dpi; dropsize 5,3 pl
 • kleuren
  CMYK of CMY + HDK
 • maximale mediabreedte
  1.626 mm
 • afmetingen
  2.620 x 1.013 x 1.311 mm
 • gewicht
  269 kg
Documentatie
Items toegevoegd aan vergelijker
Geen producten geselecteerd.