3M Knifeless Tape Finish Line 10mtr. x 3,5mm

Artikelnummer:
2515881108
Knifeless tape - originele en meest populaire type
7,30
Voorraadproduct
Waarom Nautasign?
  • same day delivery
  • webshopkorting
  • gratis verzenden boven de €250,-
  • voor 17.00 besteld, voor 11.00 in huis
Productinformatie

Doordat er geen mes meer nodig is, zijn 3M Knifeless Tapes perfecte tools om folies op voortuigen zeer precies, efficiënt en zonder schade te snijden. Scherpe hoeken en rondingen zijn zelfs geen probleem. Wanneer de te snijden folie over de knifeless tape geplaatst is, kan deze gemakkelijk gesneden worden door slechts aan het draad van de tape te trekken.

3M Knifeless Tape Finish Line is de originele en meest populaire knifeless tape. Deze knifeless tape volgt gemakkelijk de contouren en rondingen van elk voertuig en is ideaal voor nieuwe gebruikers.

Technische specificaties
  • materiaaltype
    knifeless tapes
Video's
Introductievideo
Kenniscentrum
Nieuw bij Nautasign: 3M Knifeless Tapes

Met de overname van Knifeless Tech Systems heeft 3M de gepatenteerde knifeless tapes in haar assortiment opgenomen. Doordat er geen mes meer nodig is, zijn dit perfecte tools om folies op voertuigen zeer precies, efficiënt en zonder schade te snijden. Scherpe hoeken en rondingen zijn zelfs geen probleem. De serie knifeless tapes bestaat uit 7 types voor een breed scala aan toepassingen.

  3M Knifeless Tape Finish Line is de originele en meest populaire knifeless tape. Deze knifeless tape volgt gemakkelijk de contouren en rondingen van elk voertuig en is ideaal voor nieuwe gebruikers.
  3M Knifeless Tape Bridge Line is geschikt voor het snijden van folies die zich op verschillende panelen bevinden. Deze knifeless tape wordt gebruikt om doorlopende folies met brede onderbrekingen tussen deuren, bumpers en rubberen randen te snijden.
  3M Knifeless Tape Perf Line is geschi
Items toegevoegd aan vergelijker
Geen producten geselecteerd.