Textiel & Sublimatie

Nautasign is totaalleverancier op het gebied van textiel en sublimatie. Wij leveren zowel sublimatieprinters als textielmaterialen die geschikt zijn voor HP Latex, UV en sublimatie-inkten.

kies uw categorie

Sublimatieprinters Met topmerken als Epson en HP

Nautasign is marktleider als het gaat om sublimatie en heeft een uitgebalanceerd leveringsprogramma printers voor de textielmarkt. Met de topmerken HP en Epson heeft Nautasign zonder twijfel de beste sublimatieprinters voor ieder segment in huis, of uw voorkeur nu uitgaat naar het printen van kleding, soft signage of grote textieldoeken.

Bekijk sublimatieprinters


Textiel voor UV en LatexDirect op textiel printen

Nautasign heeft een groot assortiment textielmaterialen die te printen zijn met UV- en Latexprinters. Van textielen voor peesframes tot backlit textielen, blockout textielen en (zelfklevende) textielen voor wallcovering.

Bekijk deze materialen

Textiel voor sublimatiekleuren worden onderdeel van het oppervlak

Met sublimatie kunnen haarscherpe afbeeldingen geproduceerd worden die ook nog eens goed wasbaar en strijkbaar zijn. Nautasign heeft verschillende soorten textiel die geschikt zijn voor sublimatie.

Bekijk deze materialen


Sublimatie- & protectiepapierOnmisbare consumables voor sublimatieprinten

Naast printmaterialen heeft Nautasign verschillende consumables die nodig zijn voor het sublimeren van textiel. Diverse soorten sublimatie- en protectiepapier zorgen ervoor dat een sublimatieprint zonder problemen geproduceerd kan worden.

Bekijk deze materialen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Print u momenteel nog niet zelf op textiel, maar wilt u zich oriënteren op digitaal printen van textiel? Of heeft u al ervaring met het printen op textiel, maar bent u op zoek naar een nieuwe printer of nieuwe materialen? Voor beide groepen kan Nautasign door zijn uitgebreide leveringsprogramma sublimatieprinters en hoge kwaliteit materialen een meerwaarde voor uw bedrijfsproces vormen.

Heeft u interesse of een specifieke vraag? Laat het ons weten!
Items toegevoegd aan vergelijker
Geen producten geselecteerd.