De HP Latex 700, HP Latex 700W, HP Latex 800 en de HP Latex 800W zijn tijdelijk in prijs verlaagd. Daarnaast krijgt u bij aanschaf van één van deze vier printers een gratis tweede set inkt!

Neem voor meer informatie contact op met uw accountmanager of onze afdeling verkoop.

De HP Latex 700, HP Latex 700W, HP Latex 800 en HP Latex 800W printers vormen de vierde generatie HP Latex printers die gebruik maken van de succesvolle en duurzame HP Latex technologie. Met de HP Latex 700W en de HP Latex 800 W produceert u eenvoudig hoogwaardige afdrukken met de witste inkt.

De productiesnelheden en kwaliteit zijn er ten opzichte van de derde generatie Latex printers nog verder op vooruit gegaan, media kan makkelijker geladen worden en door een lagere curing temperatuur kan er op nog meer verschillende media geprint worden.

Nautasign heeft jarenlange ervaring met de verkoop en installatie van HP Latex printers en is het vanaf van de introductie van de eerste HP Latex printers in 2009 marktleider in de Benelux. Daarnaast zorgt het serviceteam van tien gecertificeerde medewerkers ervoor uw printer altijd up and running is.