Onze kennis is uw kennis

Een uitgebalanceerd leveringsprogramma met uitsluitend A merken, dat is waar Nautasign voor staat. Maar goede producten alleen zijn niet voldoende. Deze producten zijn net zo goed als de toegevoegde waarde welke Nautasign daarbij levert. Naast een goede logistiek en technische ondersteuning is ook de overdracht van kennis van essentieel belang en dat doen wij op verschillende manieren. Dit doen wij onder andere door middel van onze Signwijzer: een blog op onze website waarin wij regelmatig helder uitleg geven over verschillende aspecten op uw en ons vakgebied.

Nautasign College is een steeds wisselend programma trainingen welke gegeven worden in onze trainingslocaties in Ede en Mechelen. Daarbij worden trainingen gegeven over de printers en software met als doel uw productieproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen, de maximale kwaliteit uit uw systeem te halen en de uitval tot een minimum te beperken. Maar ook op het gebied van materialen hebben wij veel kennis die wij graag met u delen: of het nu gaat om toepassingen, mogelijkheden in nieuwe markten of de juiste verwerking van materialen.

Training Color Management

Het printresultaat als gewenste resultaat

De training Color Management heeft als doel u meer inzicht te geven in alle aspecten die te maken hebben met kleur op uw groot formaat printer. Belangrijkste doel van de training is u in staat te stellen uw workflow dusdanig in te richten, dat het printresultaat steeds overeenkomt met het gewenste resultaat.

Trainingsdata 2018

Nederland (Ede)
15 februari
31 mei
30 augustus
22 november
België (Mechelen)
22 maart
21 juni
4 oktober

Inschrijven

Training PrintFactory

Verbeteren van uw workflow met PrintFactory

Tijdens de training PrintFactory komen alle 'production tools' van PrintFactory aan bod. Doel van de training is het efficiënt leren gebruiken van de functies die in het PrintFactory pakket aanwezig zijn, om uw workflow te verbeteren en te automatiseren.

Trainingsdata 2018

Nederland (Ede)
25 januari
5 april
14 juni
20 september
8 november
België (Mechelen)
15 maart
23 augustus
6 december

Inschrijven

Over onze trainingen

De trainingen Color Management en PrintFactory worden gegeven in onze trainingsruimte in Ede of Mechelen. De trainingen starten om 10.30 uur en duren tot ongeveer 15.00 uur.

De kosten van deze trainingen zijn € 195,00 per deelnemer. Heeft u een servicecontract op PrintFactory software, dan is de training gratis. Indien uw inschrijving binnen een week voor aanvang van de training wordt geannuleerd, zullen de deelname kosten altijd in rekening worden gebracht (ook indien de training gratis is als gevolg van een servicecontract). Bij een deelname van minder dan vier personen wordt de training geannuleerd.

waarom een training bijwonen?
  • Optimaliseren van uw workflow
  • Verbeteren van uw printresultaat
  • Vergroten van uw kennis over PrintFactory
Items toegevoegd aan vergelijker
Je hebt geen items om te vergelijken.