Same day delivery

Betalen via iDeal

Webshop korting

Geen verzendkosten
boven €250,-

Voor 17.00 uur besteld,
Voor 11.00 uur in huis

Systemen

 

De visie van Nautasign is dat wij geen large format printers, snijplotters of afwerkingsmachines leveren, maar systemen. De printer, snijplotter of afwerkmachine is binnen uw large format print- of snijproces, slechts een onderdeel. Een goede RIP, color management, workflow, afwerking, training, service en de juiste media en inkten bepalen in belangrijke mate uw eindproduct en rentabiliteit. Bij Nautasign adviseren we u bij de keuze voor een systeem, materiaal en software. En vooral: bij de combinatie van die drie. Onze specialisten ondersteunen u verder bij het integreren van uw systeem in uw netwerk en uw productieproces. Bekijk hieronder alle mogelijkheden qua systemen en software!

Systemen
 

Large format printers

large format printers

Bij Nautasign staat uw bedrijfsvoering centraal. Als marktleider in large format printers of grootformaat printers leveren wij dan ook niet zomaar printers, maar volwaardige systemen. De grootformaat printer is, binnen uw large format printproces, slechts een onderdeel. Uw eindproduct en rentabiliteit wordt in belangrijke mate bepaald door een goede RIP, color management, workflow, afwerking, training, service en de juiste media en inkten.

Daarom hebben wij het meest uitgebalanceerde leveringsprogramma printers voor de sign-, en large format print industrie. Met topmerken als CanonDurst, Epson en HP hebben wij compromisloos de beste producten in ieder segment in huis. Ongeacht uw printtechnologie: UVgelUV, eco solvent, dye-sub of latex.

BEKIJK ALLE LARGE FORMAT PRINTERS

Snijplotters

              

Bij Nautasign staat kwaliteit voorop. Daarom leveren wij Summa rollenplotters. De Summa plotters zijn voorzien van veel extra functionaliteit en uiterst betrouwbaar. Bij Nautasign heeft u keuze uit maar liefst 14 verschillende Summa snijplotters. Zo hebben wij voor iedere productieomgeving een passende oplossing.

Met een Summa plotter en de ondersteuning van onze specialisten haalt u niet alleen een betrouwbare plotter in huis, maar bent u de komende jaren ook verzekerend van een probleemloze productie. Summa rollenplotters kenmerken zich door de enorme snelheid en de perfecte snijkwaliteit, of het nu gaat om de SummaCut serie of de Summa S Class serie.

BEKIJK ALLE SUMMA SNIJPLOTTERS
 

Afwerkingsmachines

Snijplotters

Grootformaat printers worden steeds sneller. Het knelpunt in de productie ligt dan ook vaak niet meer bij de snelheid van de printer maar is inmiddels verschoven naar de capaciteit van de afwerking.

Nautasign heeft ook hier de juiste oplossingen voor. Van lamineren tot schoonsnijden of opplakken, met onze afwerkingsmachines verbetert u uw proces.

BEKIJK ALLE AFWERKINGSMACHINES

Software

            

PrintFactory is een modulaire software oplossingen voor de professionele signmaker of large format printer. De complete oplossing voor ontwerp en productie leverbaar voor de Windows en Apple Macintosh omgeving.

PrintFactory is voor meer dan 1.000 Nederlandse signmakers een bekend en zeer gewaardeerd product.

BEKIJK DE SOFTWARE