Systemen

Wij leveren systemen. De printer, snijplotter of afwerkmachine is binnen uw large format print- of snijproces, slechts een onderdeel.

kies uw systeem

Large Format PrintersMet topmerken als Canon, Epson en HP

Nautasign is marktleider als het gaat om large format printers of groot formaat printers en heeft het meest uitgebalanceerde leveringsprogramma printers voor de signmarkt en large format print industrie. Met de topmerken HP, Epson, en Océ en heeft Nautasign zonder twijfel de beste groot formaat printers voor ieder segment in huis, of uw voorkeur nu uitgaat naar latex, eco-solvent, dye-sublimatie of UVgel printen.

Bekijk printers


Snijplottersvoor iedere productieomgeving een passende oplossing

Summa is de onbetwiste top op het gebied van snijplotters. Summa heeft een leveringsprogramma van 13 verschillende uiterst betrouwbare modellen die zijn voorzien van veel extra functionaliteiten, waardoor er voor iedere productieomgeving een passende oplossing beschikbaar is. Alle Summa snijplotters kenmerken zich door een hoge snelheid en een perfecte snijkwaliteit, of het nu gaat om de SummaCut serie of de Summa S Class S2 serie.

Bekijk snijplotters

AfwerkingsmachinesVan lamineren tot schoonsnijden of opplakken

Groot formaat printers worden steeds sneller, waardoor het knelpunt inmiddels niet meer ligt bij de snelheid van de printer, maar is verschoven naar de capaciteit van de afwerkingsmachines. Of het nu gaat om lamineren, schoonsnijden of opplakken, Nautasign heeft er een geautomatiseerde oplossing. Met afwerkingsmachines van de merken Biedermann, Bobis, Fotoba en Kala heeft Nautasign een uitstekend assortiment in huis.

Bekijk afwerkingsmachines


PrintFactory SoftwareDe complete oplossing voor ontwerp en productie

Met PrintFactory software heeft Nautasign de meest complete productiesoftware voor de signmarkt en large format print industrie in huis. PrintFactory biedt de tools voor een professionele werkvoorbereiding en productie van bestanden die u nodig hebt om meer en sneller te produceren, in combinatie met een minimum aan afval en een gegarandeerd hoogwaardig eindresultaat. Voor ieder segment in de markt is een geschikte modus te verkrijgen, of uw bedrijf nu klein of groot is.

Bekijk software

Service & Support

Nautasign begrijpt hoe belangrijk de continuïteit van uw productieproces is. Met ruim 100 manjaren aan ervaring beschikt de Nautasign service en support afdeling over een schat aan kennis op het gebied van groot formaat printers.

Service & Support
Items toegevoegd aan vergelijker
Geen producten geselecteerd.