SummaCut D60-R

SummaCut snijplotters: snijplotters die de prijs- en kwaliteitsnorm van de signindustrie bepalen

1.349,00
Levertijd informeer bij verkoop
Beschrijving

De SummaCut serie is een zeer succesvolle serie snijplotters met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Deze serie bestaat uit zes verschillende snijplotters met verschillende breedtes. Alle SummaCut snijplotters zijn uitgerust met WinPlot software, een duurzame sleepmessnijkop en OPOS X technologie voor het automatisch contour snijden van full color printwerk.

 • Het grote, gebruiksvriendelijke bedieningspaneel laat de gebruiker toe snelheid, druk, plotmodi en andere instellingen snel te wijzigen
 • Het OPOS-X contoursnijsysteem laat toe geprinte media met het volste vertrouwen en gemak te snijden
 • De nieuw ontworpen hogesnelheids-snijkop kenmerkt ongelooflijke precisie voor betrouwbaar en gemakkelijk snijden van vinyl
 • Geïntegreerde transportrollen en mediaflenzen laden de folie recht en houden het materiaal vast, zelfs tijdens het snijden met hoge snelheid
Opties voor de SummaCut D60-R

Bij de aanschaf van uw systeem kunt u kiezen voor één of meerdere opties. Onderstaande opties gelden voor dit systeem.

Nautasign Service & Support
Installatie kosten Summa
1 jaar on-site garantie Summa
3 jaar on-site garantie Summa
Opties SummaCut
PrintFactory Cut Stand-Alone
SummaCut D60R Onderstel
SummaCut D60R Onderstel en Opvangmand
Kies uw opties voor de SummaCut D60-R
Kenmerken
Bekijk hier de kenmerken van de SummaCut serie
Sleepmessnijkop

Vanwege het gebruikersgemak wordt de snijtechnologie met het sleepmes meest gebruikt. Een offset parameter definieert de afstand tussen het mespuntje en het rotatiecentrum. Om de positie te bepalen van het mesje dat los in de meshouder zit, wordt een sleepbeweging gemaakt, terwijl het mespuntje deze beweging zo nauwgezet mogelijk volgt. SummaCut snijplotters optimaliseren deze sleepbeweging en leveren zo de best mogelijke snijkwaliteit.

OPOS X contoursnijsysteem

Met het OPOS X contoursnijsysteem worden geprinte media in alle vertrouwen perfect contourgesneden. OPOS staat voor Optical POSitioning system: Summa’s uitlijnsyteem voor het nauwkeurig en betrouwbaar snijden van de contour van een ontwerp via het scannen van passermarkeringen. De OPOS X sensor registreert markeringen op een groot aantal materialen en zelfs door laminaat heen.

Barcoderegistratie

Een volledige geautomatiseerde workflow met barcoderegistratie maakt het mogelijk om meervoudige contoursnij-opdrachten na elkaar uit te voeren. Bij gebruik van verschillende vellen folie zal de OPOS sensor onmiddellijk de markeringen zoeken zonder dat er bijkomende handelingen moeten worden uitgevoerd.

Nieuwe snijkop

De nieuwe snijkop levert een uiterste nauwkeurigheid en een uitzonderlijke betrouwbaarheid voor moeiteloos snijden.

Gebruiksvriendelijk toetsenbord

Parameters zoals snelheid, druk of plotmodus kunnen eenvoudig ingesteld worden op het goed leesbaar en gebruiksvriendelijke toetsenbord.

Doorsnijden met FlexCut

Bij het instellen van de FlexCut functie wordt er een onderbroken snijlijn gecreëerd: door een wisselende mesdruk ontstaat er een soort afscheurlijn zodat het volledige materiaaloppervlak nog een zekere sterkte behoudt terwijl de afbeelding toch eenvoudig los te maken is.

MicroSpocket Tracking System

Met het MicroSpocket Tracking System kan materiaal meerdere malen heen en weer gevoerd worden over de volledige gegarandeerde tracking lengte zonder enige verschuiving van de media. Hierdoor wordt binnen de vooropgestelde specificaties een perfecte snijkwaliteit bereikt.

Geïntegreerde transportrollen en mediaflenzen

De geïntegreerde transportrollen en mediaflenzen houden het vinyl recht en zorgen voor een probleemloos materiaaltransport, zelfs bij hoge snelheden.

Dual head

Summa snijplotters kunnen uitgerust worden met een snijkop met dubbele functionaliteit. Deze kop heeft naast de snijkop een extra penadapter (i.p.v. de OPOS sensor). Zonder tussenkomst van de operator kan dan afwisselend gewerkt worden met beide werktuigen. Deze functionaliteit is vooral gericht op het uitsnijden van sjablonen en patronen in papier waarbij vooraf met de pen aantekeningen worden gemaakt.

Stoffen opvangmand

Meteen na het snijden wordt de media opgevangen in een stoffen opvangmand, waardoor vermeden wordt dat stofdeeltjes en vuil zich vasthechten aan de media. Dankzij de mand komt de folie niet in contact met onzuivere vloeren zodat folie, handen en werkoppervlakte schoon blijven. De mand komt dan ook zeer goed van pas bij het snijden van meerdere opdrachten.

Winplot en MacSign snijsoftware

Winplot en MacSign snijsoftware, software om een eigen ontwerpbestand naar de snijplotter te sturen, worden standaard meegeleverd met iedere Summa snijplotter.

Kenniscentrum
Het verschil tussen D en T: Summa’s sleepmes- en tangentiële snijtechnologie uitgelegd

Het assortiment Summa snijplotters bestaat uit 13 snijplotters die gebruik maken van de sleepmes snijtechnologie (D; drag knife) of de tangentiële snijtechnologie (T; tangential knife). Alle SummaCut snijplotters maken gebruik van de sleepmes snijtechnologie. Bij alle Summa S-Class S2 modellen kan er gekozen worden uit één van de twee technieken. Wat de belangrijkste verschillen tussen deze technieken zijn, leggen we in dit artikel uit.

Hoe werkt de sleepmes snijtechnologie?

Summa vergelijkt zelf een sleepmes met een ploeg. Beide gereedschappen worden door een substraat heen ‘gesleept’: voor de ploeg is dit de aarde, terwijl dit voor een sleepmes folie is. Daarnaast worden beide instrumenten bestuurd door externe apparatuur. Bij een ploeg is dit

Prijsactie Summa snijplotters

Is uw snijplotter aan vervanging toe? Dan is nu het moment om een nieuwe Summa plotter aan te schaffen!

Dat Summa de absolute top is op het gebied van snijplotters behoeft geen nadere uitleg. Momenteel zijn er spectaculaire prijsacties op vrijwel alle Summa snijplotters uit de SummaCut en de Summa S2 Class serie. Met name de prijzen van de Summa S2 Class met tangentiaal gestuurde snijkop, de topserie binnen het Summa leveringsprogramma, zijn zeer aantrekkelijk.

Dus is uw plotter aan vervanging toe of overweegt u al langer een breder model of één met een tangentiaal gestuurde snijkop? Dan is nu het moment! Met een nieuwe Summa snijplotter bent u weer verzekerd van een jarenlang probleemloze productie. De acties zijn geldig tot en met medio april 2017.

Voordelige online verkoopprijzen SummaCut snijplotters

Het bestellen van een snijplotter uit de zeer succesvolle en kwalitatief hoogwaardige SummaCut serie is nog nooit zo eenvoudig geweest! Met het gemakkelijke bestelproces en uiterst scherpe online verkoopprijzen kunt u snel en voordelig een SummaCut snijplotter aanschaffen, ook als u nog geen klant bij ons bent.

De SummaCut serie is een zeer succesvolle serie snijplotters met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Deze serie bestaat uit zes verschillende snijplotters met verschillende breedtes. Alle SummaCut snijplotters zijn uitgerust met WinPlot software, een duurzame sleepmessnijkop en OPOS X technologie voor het automatisch contour snijden van full color printwerk.

Op zoek naar een aantrekkelijk geprijsde en kwalitatief hoogwaardige snijplotter? Kies dan voor een SummaCut snijplotter!

Technische specificaties
 • snelheid
  Tot 113 cm / sec diagonaal
 • afmetingen
  1.000 x 350 x 300 mm
 • gewicht
  15 kg
 • maximale mediabreedte
  660 mm
 • snijbereik
  600 mm
 • type mes
  sleepmes
Documentatie
Video's
Introductievideo
Productvideo: OPOS X
Items toegevoegd aan vergelijker
Geen producten geselecteerd.