Summa S Class S2 snijplotters

De Summa S Class S2 serie: de onbetwiste top als het gaat om professionele snijplotters die is voorzien van de nieuwste technologie

Levertijd informeer bij verkoop
Prijs op aanvraag Informatie aanvragen
Informatie aanvragen

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u zo spoedig mogelijk de product informatie toe.

Beschrijving

De Summa S Class S2 serie is de onbetwiste top als het gaat om professionele snijplotters en is voorzien van de nieuwste en meest vooruitstrevende technologie. Deze serie bestaat uit acht verschillende snijplotters met verschillende breedtes. Alle Summa S Class S2 snijplotters zijn uitgerust met GoSign software, een duurzame sleepmessnijkop of een tangentiële snijkop en OPOS X technologie voor het automatisch contour snijden van full color printwerk.

 • Gekoppeld met een uitzonderlijk gamma aan innovaties en ingebouwde mogelijkheden biedt deze snijplotter zoveel meer dan eender welke snijplotter in zijn klasse.
 • Het OPOS-X contoursnijsysteem laat toe geprinte media met het volste vertrouwen en gemak te snijden.
 • Een uitstekende, betrouwbare snijkwaliteit over grotere lengtes materiaal wordt gegarandeerd.
Kenmerken
Bekijk hier de kenmerken van de Summa S Class S2 serie
 
Tangentiële snijkop

Met computergestuurde mesrotatie en tot 600 gr snijkracht combineert de T Serie de nauwkeurigheid van een vlakbed-snijplotter met het gemak en de snelheid van een rolplotter door gebruik van onze legendarische tangentiële snijkop. De T Serie snijdt met meer kracht en precisie dan eender welke snijplotter in zijn klasse.

 
Sleepmessnijkop

De sleepmessnijkop is pecifiek ontworpen voor snij-opdrachten met grote oplage. De Summa D Serie verenigt kracht en precisie met een efficiënte, betaalbare en snelle sleepmes-snijkop. De D Serie is een dynamo die alles aankan en dit met de nodige veerkracht om dag in dag uit ten volle te presteren.

 
GoSign snijsoftware

Met de gebruiksvriendelijke GoSign software kunnen instellingen op elk moment worden aangepast aan uw specifieke snijopdrachten.

 
OPOS X contoursnijsysteem

Het automatisch Contoursnij-Aligneersysteem OPOS staat voor 'Optical Positioning System'. De OPOS X sensor leest een minimum van 4 en een maximum van 128 markeringen op verschillende soorten materiaal. Een volledig geautomatiseerde workflow met de OPOS-barcode is gegarandeerd, zodat meerdere opdrachten na elkaar gesneden kunnen worden zonder operator tussenkomst.

 
Gebruiksvriendelijk touchscreen in kleur

Het touchscreen in kleur is gebruiksvriendelijk en geeft grote hoeveelheden informatie weer in een gemakkelijk toegankelijk formaat.

 
Doorsnijden met FlexCut

De FlexCut functie perforeert het materiaal zodat deze tijdens het transport door de snijplotter de nodige stijfheid behoudt terwijl de geperforeerde individuele stukken vinyl makkelijk van de rol vinyl kunnen worden gehaald.

 
MicroSpocket Tracking System

De MicroSprocket aandrijfcylinder, gekoppeld aan krachtige servomotoren, levert uiterste nauwkeurigheid. Het materiaal wordt voorwaarts bewogen om uitstekend materiaaltransport te garanderen.

 
Ethernet en USB connectiviteit

Meerdere computers kunnen één machine besturen via Ethernet of USB. Ook een cross-over kabel kan worden gebruikt voor snellere communicatie en gegevensoverdracht.

 
OPOS Xtra voor detailsnijden

Het OPOS-sensorsysteem leest markeringen snel en compenseert bleed automatisch. De OPOS Xtra-functionaliteit is vooral ideaal bij het snijden van kleine stickers, waarbij elke vervorming meteen wordt gedetecteerd.

 
OPOS CAM (optioneel voor T-serie)

Door geavanceerde optische camera-technologie te combineren met een intelligente CameraControl herkenningssoftware herkent de OPOS CAM serie registratiemarkeringen aanzienlijk beter.

 
Servo-aangedreven oprolsysteem

Nadat een taak wordt beëindigd, zal het oprolsysteem het werk netjes oprollen en de machine voorbereiden voor de volgende onbeheerde taak. De geïntegreerde segmenteerfunctie deelt langere taken op in kortere, opeenvolgende taken.

 
G-Performance

Deze modus is speciaal ontworpen om de snelheid / prestaties van digitale snijbewerkingen op de S2 snijplotters met 40% te verbeteren. De voordelen omvatten snellere snijsnelheden op bredere substraten en snellere aflezing van de registratietekens. Vooral in grote industriële omgevingen zal deze G-performance modus zijn waarde bewijzen en de algehele workflow een aanzienlijke boost geven.

Technische specificaties
 • snelheid
  Tot 141 cm / sec diagonaal
 • afmetingen
  1.410 x 680 x 1.110 mm (S2 75); 1.870 x 680 x 1.110 mm (S2 120); 2.020 x 680 x 1.110 mm (S2 140); 2.250 x 680 x 1.110 mm (S2 160)
 • gewicht
  50 kg (S2 75); 62 kg (S2 120); 66 kg (S2 140); 71 kg (S2 160)
 • gewicht verpakking
  68 kg (S2 75); 86 kg (S2 120); 96 kg (S2 140); 107,6 kg (S2 160)
 • maximale mediabreedte
  840 mm (S2 75); 1.300 mm (S2 120); 1.450 mm (S2 140); 1.680 mm (S2 160)
 • snijbereik
  742 mm (S2 75); 1.200 mm (S2 120); 1.350 mm (S2 140); 1.580 mm (S2 160)
Documentatie
Documentatie
Video's
Productvideo: OPOS X
Productvideo: OPOS CAM
Items toegevoegd aan vergelijker
Geen producten geselecteerd.