Same day delivery

Betalen via iDeal

Webshop korting

Geen verzendkosten
boven €250,-

Voor 17.00 uur besteld,
Voor 11.00 uur in huis

Summa S Class S2 75D

De voordelen

  • De Summa S Class S2 is ongetwijfeld ´s werelds meest vooruitstrevende snijplotter. Zijn aanraakscherm maakt hem het eenvoudigst in gebruik.
  • Het OPOS-X contoursnijsysteem laat toe geprinte media met het volste vertrouwen en gemak te snijden
  • De S Class S2 snijkoppen hebben een ingebouwd afsnijsysteem dat de media automatisch kan afsnijden op het einde van de opdracht
  • De Summa S Class S2 is standaard uitgerust met een ethernetpoort voor snelle en betrouwbare verbinding met een netwerk

De Summa S Class S2 serie is de onbetwiste top als het gaat om professionele snijplotters en is voorzien van de nieuwste en meest vooruitstrevende technologie. Deze serie bestaat uit acht verschillende snijplotters met verschillende breedtes. Alle Summa S-Class S2 snijplotters zijn uitgerust met WinPlot software, een duurzame sleepmessnijkop of een tangentiële snijkop en OPOS X technologie voor het automatisch contour snijden van full color printwerk.


Op zoek naar een professionele snijplotter met de nieuwste en meest vooruitstrevende technologie voor media tot een breedte van 840mm? Kies dan voor de Summa S Class S2 75D!


Heeft u service & support nodig voor de Summa S Class S2 snijplotters? Kijk dan hier!

Prijs op aanvraag

Waarom Nautasign?

  • Installatie, training, service en onderhoud door ervaren serviceteam
  • Ruime kennis op het gebied van Color Management & Workflow
  • Het meest uitgebreide leveringsprogramma consumables
  • Financial leasing oplossingen
Een geheel nieuwe processor die zeven keer sneller is dan de vorige generatie Summa S Class verkort de hoeveelheid tijd die nodig is voor berekeningen. Dit betekent dat u in uw werkdag nog meer opdrachten kunt plotten. Deze processor upgrade geeft ook het extra voordeel van snellere USB-communicatie, wat bijdraagt aan de algehele verwerkingssnelheid van uw opdrachten.

  


 

Het intuïtief ontworpen menu en de kleurrijke touch-interface maken moeiteloze navigatie mogelijk. Het gebruiksvriendelijke aanraakscherm geeft grote hoeveelheden informatie in een toegankelijk formaat weer.
  

 

De Summa S Class 2 snijkoppen hebben een ingebouwd afsnijsysteem dat de rol folie automatisch kan afsnijden op het einde van de opdracht. De afgesneden opdrachten vallen netjes in de opvangmand zodat ze stofvrij blijven. Met het afsnijsysteem bespaart u elke opdracht weer waardevolle tijd, omdat u de folie niet zelf hoeft af te snijden.
  

 

Vanwege het gebruikersgemak wordt de snijtechnologie met het sleepmes meest gebruikt. Een offset parameter definieert de afstand tussen het mespuntje en het rotatiecentrum.

Om de positie te bepalen van het mesje dat los in de meshouder zit, wordt een sleepbeweging gemaakt, terwijl het mespuntje deze beweging zo nauwgezet mogelijk volgt.

Summa S Class S2 D snijplotters optimaliseren deze sleepbeweging en leveren zo de best mogelijke snijkwaliteit.

 

  

 

Summa S Class S2 snijplotters kunnen uitgerust worden met een snijkop met dubbele functionaliteit. Deze kop heeft naast de snijkop een extra penadapter (i.p.v. de OPOS sensor). Zonder tussenkomst van de operator kan dan afwisselend gewerkt worden met beide werktuigen. Deze functionaliteit is vooral gericht op het uitsnijden van sjablonen en patronen in papier waarbij vooraf met de pen aantekeningen worden gemaakt.
  

 

De geïntegreerde transportrollen en mediaflenzen houden het vinyl recht en zorgen voor een probleemloos materiaaltransport, zelfs bij hoge snelheden.

Bij grote en repetitieve jobs is een gegarandeerd materiaaltransport (tracking) onontbeerlijk. Dit laat immers toe het materiaal meerdere malen heen en weer te voeren over de volledige gegarandeerde tracking lengte zonder enige verschuiving van de media. Hierdoor wordt binnen de vooropgestelde specificaties een perfecte snijkwaliteit bereikt.

 

 


 

Bij het instellen van Summa’s FlexCut functie wordt er een onderbroken snijlijn gecreëerd: door een wisselende mesdruk ontstaat er een soort afscheurlijn zodat het volledige materiaaloppervlak nog een zekere sterkte behoudt terwijl de afbeelding toch eenvoudig los te maken is.
  

 

Met het OPOS X contoursnijsysteem worden geprinte media in alle vertrouwen perfect contourgesneden.

OPOS staat voor Optical POSitioning system: Summa’s uitlijnsyteem voor het nauwkeurig en betrouwbaar snijden van de contour van een ontwerp via het scannen van passermarkeringen. De OPOS X sensor registreert markeringen op een groot aantal materialen en zelfs door laminaat heen.

Een volledige geautomatiseerde workflow met barcoderegistratie maakt het mogelijk om meervoudige contoursnij-opdrachten na elkaar uit te voeren en bij gebruik van verschillende vellen folie, zal de OPOS sensor onmiddellijk de markeringen zoeken zonder dat er enige bijkomende handeling moet worden uitgevoerd.

 
 
  

 

Meerdere computers kunnen eenzelfde machine via een netwerk besturen. Men kan ook gebruik maken van een crossover-kabel voor directe verbinding, waarbij een volledig nieuw platform wordt gecreëerd met hogere communicatiesnelheden en snellere data-transmissie.
  

 

Winplot en MacSign snijsoftware, software om uw eigen ontwerpbestand naar de snijplotter te sturen, worden standaard meegeleverd met iedere Summa snijplotter.
  

 

Optioneel: Summa S Class S2 snijplotters kunnen zowel dik als dun materiaal transporteren met ongeëvenaarde precisie en herhaalbaarheid door middel van extra aandrukrolletjes.
  

 

Snelheid Tot 141 cm / sec diagonaal
Maximale mediabreedte 840mm
Snijbereik 742mm
Type mes Sleepmes
Afmetingen 1.410 x 680 x 1.110 mm
Gewicht 50 kg