Snijfolies & Decoratiefolies

Nautasign is totaalleverancier op het gebied van snijfolies en decoratiefolies. Wij leveren materialen die geschikt zijn voor alle denkbare toepassingen.

kies uw categorie

Snijfolies Voor alle denkbare toepassingen

Snijfolies worden geproduceerd in verschillende kwaliteiten en zijn daarom te gebruiken voor alle denkbare toepassingen. Nautasign heeft gekleurde snijfolies, translucente snijfolies, transparante snijfolies, glass etched folies en andere specialistische snijfolies van de merken Oracal, 3M en GrafiTack.

Bekijk deze materialen


Decoratiefolies voor iedere interieurruimte een unieke uitstraling

Decoratiefolies zijn geschikt voor het restylen of decoreren van wanden in interieurruimtes. Nautasign heeft decoratiefolies, zoals inteurfolies van de merken LG Interior, 3M (DI-NOC) en het eigen merk Prime.

Bekijk deze materialen


Reflecterende materialenZichtbaarheid als belangrijkste factor

Reflecterende materialen zijn geschikt voor toepassingen die ook bij minder gunstige omstandigheden een goede zichtbaarheid moeten hebben. Reflecterende materialen zijn beschikbaar in een aantal reflectieklasses en uitvoeringen voor verschillende toepassingen. Nautasign heeft reflecterende folies van de merken 3M en Oralite.

Bekijk deze materialen

ApplicatietapesOnmisbaar voor het aanbrengen van snijfolies

Applicatietapes zijn nodig voor het overbrengen van snijfolies. Voor iedere toepassing is een geschikte applicatietape te vinden, afhankelijk van de te plakken folie en de ondergrond. Applicatietapes zijn er in een (premium) papieren en een transparante variant, en van een lage kleefkracht tot een hoge kleefkracht. Nautasign heeft applicatietapes van de merken RTape, TransferRite, ProtecRite, 3M, Poli-Tape en Oratape.

Bekijk deze materialen
Items toegevoegd aan vergelijker
Geen producten geselecteerd.