PVC-vrije materialen

Groene alternatieven voor traditionele PVC materialen worden steeds belangrijker in de sign- en large format print markt. In deze categorie vindt u alle materialen uit het assortiment van Nautasign die geen PVC bevatten.

kies uw categorie

PVC-vrije printmedia voor alle groot formaat printers

PVC-vrije printmedia worden geproduceerd in verschillende kwaliteiten en zijn daarom te gebruiken voor alle denkbare toepassingen, van zelfklevende printmedia tot bannermedia en van behang tot magneetfolies. Nautasign heeft PVC-vrije printmedia van de merken 3M, Orajet, Prime, HEYTex en HP die geschikt zijn voor alle gangbare digitale printtechnieken.

Bekijk deze materialen


PVC-vrije laminatende bescherming voor uw printmedia

PVC-vrije laminaten zijn bedoeld om zelfklevende printmedia te beschermen tegen UV-licht, vuil en vocht om zo de printfolie een langere levensduur te geven. Nautasign heeft laminaten van de merken 3M, Oraguard en GrafiPrint.

Bekijk deze materialen

Textiel & sublimatie textielmaterialen die te printen zijn met uv-, latex- en sublimatieprinters.

Nautasign heeft een groot assortiment textielmaterialen van de merken HEYTex, JM Technical Textiles en Prime die te printen zijn met uv-, latex- en sublimatieprinters. Van textielen voor peesframes tot backlit textielen, blockout textielen en (zelfklevende) textielen voor wallcovering.

Bekijk deze materialen


Interieur & decoratie voor iedere interieurruimte een unieke uitstraling

Interieur & decoratiematerialen zijn geschikt voor het restylen of decoreren van interieurruimtes. Nautasign heeft PVC-vrije interieur & decoratiematerialen, zoals behang en krijtbordfolies van de merken 3M, HP, Oracal en het eigen merk Prime.

Bekijk deze materialen

Items toegevoegd aan vergelijker
Geen producten geselecteerd.