Printmedia & Laminaten

Nautasign is totaalleverancier op het gebied van printmedia en laminaten. Wij leveren materialen die geschikt zijn voor alle gangbare digitale printtechnieken.

kies uw categorie

Zelfklevende printmedia Voor alle groot formaat printers

Zelfklevende printmedia worden geproduceerd in verschillende kwaliteiten en zijn daarom te gebruiken voor alle denkbare toepassingen. Nautasign heeft zelfklevende printmedia van de merken 3M, Orajet en GrafiPrint die geschikt zijn voor alle gangbare digitale printtechnieken.

Bekijk deze materialen


BannermediaPrinten op flexibele materialen

Nautasign heeft verschillende types kwalitatief hoogwaardige bannermaterialen voor verschillende toepassingen van de merken HEYTex, Ferrari, 3M en Prime.

Bekijk deze materialen

Overige printmediaverschillende printmedia voor specialistische toepassingen

Naast zelfklevende printmedia en bannermaterialen zijn er veel specialistische printmedia. Tot deze categorie horen verschillende soorten papier, gemakkelijk aan te brengen printmedia, behang- en canvassoorten en ijzerhoudende en magnetische materialen. De meeste van deze overige printmedia vallen onder het eigen label van Nautasign: Prime.

Bekijk deze materialen


LaminatenDe bescherming voor uw printmedia

Laminaten zijn bedoeld om zelfklevende printmedia te beschermen tegen UV-licht, vuil en vocht om zo de printfolie een langere levensduur te geven. Nautasign heeft laminaten van de merken 3M, Oraguard en GrafiPrint.

Bekijk deze materialen
Items toegevoegd aan vergelijker
Geen producten geselecteerd.