Same day delivery

Betalen via iDeal

Webshop korting

Geen verzendkosten
boven €250,-

Voor 17.00 uur besteld,
Voor 11.00 uur in huis

Printmedia & Inkt

Het assortiment te printen behang bestaat uit de merken Prime, HP en HEYTex.

 

Prime Wallpaper NW is een 350 grams non-woven behang dat is aan te brengen door behanglijm op de ondergrond aan te brengen. Prime Wallpaper Smooth Paper is een 290 grams papierbehang dat is aan te brengen door behanglijm aan de achterzijde van het materiaal aan te brengenPrime Wallpaper voldoet aan brandklasse B1/M1 en is PVC- en weekmakervrij.

 

HP PVC Free Wallpaper is 175 grams een enkelzijdig beprintbaar PVC-vrij behang met een gladde structuur en een matte finish. Dit behang is gemakkelijk in gebruik, voorgelijmd en met water aan te brengen en te verwijderen. HP PVC Free Wallpaper is geurloos, is FSC gecertificeerd en voldoet aan brandklasse B1.

 

HEYTex Soft Blueback is een 340 grams behang met een blauwe achterkant, waardoor deze een zuiver witte uitstraling krijgt en de geprinte kleuren perfect uit komen. HEYTex Soft Blueback is aan te brengen door behanglijm aan de achterzijde van het materiaal aan te brengen en is beschikbaar in breedtes tot 5000mm, waardoor er naadloos gewerkt kan worden. HEYTex Soft Blueback voldoet aan brandklasse B1/M2 en is HP Latex gecertificeerd. 

 

Heeft u vragen over ons behang assortiment? Laat het ons weten via info@nautasign.com.

 

11 artikel(en)