Orajet 3676-010 Window Graphics Film 25mtr. x 1520mm

Artikelnummer:
2515970082

Polymeer gekalanderde one-way-vision folie - wit glans 40% geperforeerd - 140 micron - 3 jaar - permanente transparante lijmlaag - niet geschikt voor UV-inkten

390,00
Voorraadproduct
Waarom Nautasign?
 • same day delivery
 • webshopkorting
 • gratis verzenden boven de €250,-
 • voor 17.00 besteld, voor 11.00 in huis
Productinformatie

De Orajet 3676-010 is een witte glanzende polymeer gekalanderde geperforeerde one-way-vision folie met een zwarte backing. De Orajet 3676-010 is geschikt voor promotionele binnen- en buitentoepassingen op vlakke, transparante oppervlakken, zoals polycarbonaat, glas en acrylaat. 

 • bestaat uit 40% perforaties van elk 1,5mm doorsnede die het mogelijk maakt om aan de voorzijde de print te kunnen zien, terwijl vanaf de achterzijde doorzicht behouden blijft
 • dient droog aangebracht te worden en niet tegen raamrubbers gemonteerd te worden (2mm-3mm afstand)
 • niet geschikt voor UV-inkten!
Technische specificaties
 • materiaaltype
  one way vision films
 • kleur type
  wit glans
 • ondergrond
  vlak, licht gebogen
 • maximale krimp (mm)
  0,4
 • rek tot breuk in lengterichting (%)
  50
 • rek tot breuk in breedterichting (%)
  50
Documentatie
Varianten
Kenniscentrum
Bestickering ramen bedrijfsauto Orajet 3676 & Oraguard 297GF

Project: Bestickering ramen bedrijfsauto

Uitgevoerd door: La Vida Solutions

Gebruikt materiaal: Orajet 3676 & Oraguard 297GF


One-way-vision uitgelegd: van alle ins tot alle outs

One-way vision folie is een populair middel om objecten mee te decoreren. Doordat one-way-vision folies zorgen voor een eenzijdige doorkijk, zijn deze ideaal voor toepassingen waar wel naar buiten, maar niet naar binnen gekeken kan worden. Kantoorpersoneel kan bijvoorbeeld wel naar buiten kijken, terwijl privacy behouden kan blijven. En er kan op voertuigen in het openbaar vervoer geadverteerd worden zonder dat dit ten koste gaat van het gebruiksgemak van de passagier.

One-way-vision folies vergen een iets andere behandeling dan standaard folies. Daarom zetten we hieronder de belangrijkste vragen en antwoorden op een rijtje.

1. Wat is one-way-vision folie en hoe gaat het in zijn werk?

One-way-vision folie is gemaakt van PVC wat tot 40-50% geperforeerd is. Deze perforaties hebben een doorsnede van ongeveer 1,5 mm. Doordat het oog van de mens geneigd is om eerder lichtere kleuren op te merken dan donkere kleuren – zoals de perforaties i

Orajet 3676-010 als alternatief GrafiPrint WG15R

Onze leverancier Grafityp is gestopt met de levering van de GrafiPrint WG15R. Met de Orajet 3676-010 Window Graphics Film hebben wij een uitstekend alternatief in ons assortiment voor het printen van one-way-vision toepassingen.

De Orajet 3676-010 Window Graphics Film is beschikbaar in rollengtes van zowel 25 meter als 50 meter, op rolbreedtes van 1370mm en 1520mm. Hierdoor kan deze folie ook bij incidentele of kleinere opdrachten uitstekend ingezet worden.

Deze folie bestaat voor 40% uit perforaties van elk 1,5 mm doorsnede die het mogelijk maakt om aan de voorzijde de print te kunnen zien, terwijl vanaf de achterzijde doorzicht behouden blijft. Voor een langere levensduur kan de folie gelamineerd worden met de Oraguard 297GF, een glanzend polyester laminaat dat geschikt is voor toepassingen waarbij helder doorzicht vereist is, zoals ramen van voertuigen. 

De Orajet 3676-010 is geschikt voor binnen- en buitentoepassingen op vlakke, transparante oppervlakken, zo

Items toegevoegd aan vergelijker
Geen producten geselecteerd.