Orafol

Eén van 's werelds grootste producenten van zelfklevende materialen.

Orafol & Nautasignassortimentnieuwe producten

Orafol & Nautasign

Sinds 2009 is Nautasign leverancier van het Duitse Orafol. Met de Oracal snijfolies beschikken wij over een enorm uitgebreid leveringsprogramma. Van prijstechnische heel aantrekkelijke monomeer tot de meest hoogwaardige gegoten materialen. En voor alle series geldt dat ze bestaan uit een ongekend aantal kleuren. Orajet en Oraguard zijn de printmedia en laminaten van Orafol. Hoogwaardige producten en leverbaar voor vrijwel iedere toepassing.

Ontdek het assortiment van Orafol

Printmedia van Orafol Groot assortiment zelfklevende printmaterialen

Orafol heeft zeer veel hoogwaardige zelfklevende printmedia en laminaten. Iedere serie kent veel varianten, waardoor er voor iedere toepassing wel een geschikte printmedia te vinden is.

Bekijk hier het Orajet printmedia overzicht


Snijfolies van OrafolVeel series met grote kleurpalletten

Orafol heeft één van de meest uitgebreide assortimenten snijfolies op de signmarkt: de Oracal snijfolies. Iedere serie gekleurde snijfolies kent tientallen, tot soms wel meer dan honderd kleuren, waardoor er bijna altijd wel een keuze gemaakt kan worden. Daarnaast heeft Orafol veel reflecterende, translucente en zelfs een serie transparant gekleurde folies. Deze snijfolies zijn onder andere aan te brengen met de Oratape applicatietapes.

Bekijk hier het Oracal snijfolie overzicht


Carwrap van Orafol Wrapfolies met het grootste kleurengamma

De Oracal 970RA serie is een serie hoogwaardige wrapfolies met een zeer groot kleurengamma en een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding. In combinatie met de gestructureerde folies uit de Oracal 975 serie kunnen er talloze ontwerpen gemaakt worden. 

Bekijk hier het Oracal carwrap overzicht


Interieur van Orafol Decoratiematerialen voor wanden, ramen of meubels

Orafol's wrapmaterialen kunnen uitstekend ingezet worden voor het decoreren van wanden of meubels.

Bekijk hier het Oracal interieur overzicht


Nieuwe producten van Orafol

Bekijk het totale aanbod van Orafol
Items toegevoegd aan vergelijker
Geen producten geselecteerd.