Océ Colorado 1650

De roll-to-roll printer met UVgel-printtechnologie voor flexibele materialen die kan printen met een glanzende en matte finish

Prijs op aanvraag Informatie aanvragen
Informatie aanvragen

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u zo spoedig mogelijk de product informatie toe.

Productinformatie

De Océ Colorado 1650 is een zeer snelle 4-kleuren roll-to-roll printer voor media tot een breedte van 1.620mm. Deze printer beschikt over de UVgel-printtechnologie die unieke eigenschappen met vrijwel alle voordelen van andere printttechnologieën combineert. Zo is de inkt milieuvriendelijk, direct droog, zeer nauwkeurig te positioneren en zijn er extreem hoge printsnelheden mogelijk. Deze nieuwe technologie vormt de basis van een toekomstige generatie roll-to-roll printers die sign- en printbedrijven helpen hun printproductiviteit op effectieve wijze te verhogen. De UVgel 460 inkt en de Océ FLXfinish techonolgie zorgt ervoor dat er uitstekend geprint kan worden op flexibele materialen, in zowel een glanzende als een matte finish.

 • UVgel-printtechnologie is met 40 m2 per uur sneller dan ooit, waardoor u knelpunten in de productie kunt omzeilen. De maximale snelheid ligt maar liefst op 159 m2 per uur
 • Met UVgel krijgt u een kwalitatief hoogwaardige print met consistente levendige kleuren
 • De veelzijdigheid van UVgel betekent dat u moeiteloos POS, banners, behang en nog veel meer toepassingen in uw printassortiment kunt opnemen
 • De Océ FLXfinish is een speciale curing techniek die mogelijk maakt om prints met een glanzende of matte finish te produceren
 • Er kunnen twee rollen media geladen en automatisch gewisseld worden, ongeacht het type en de afmeting. Hierdoor kan er gemakkelijk van opdracht veranderd worden zonder tussenkomst van de operator
Kenmerken
Bekijk hier de kenmerken van de Océ Colorado 1650
Unieke UVgel-printtechnologie

De unieke UVgel-printtechnologie van Canon verhoogt de productiviteit en snelheid en verbruikt minder inkt met behoud van een groot kleurenspectrum. Doordat de UVgel inkt stabiel op de media blijft liggen, is het mogelijk om meer inkt te printen met minder passes. Dit zorgt voor perfect reproduceerbare beelden op hoge snelheid.

 
UVgel 460 inkten

De UVgel 460 inkten zijn flexibel en bieden een goede stabiliteit wanneer materialen vervormd worden. Hierdoor zijn ze ideaal voor carwraps of andere toepassingen waarbij het materiaal vervormd moet worden.

 
Océ FLXfinish

De Océ FLXfinish technologie zorgt ervoor dat prints met een glanzende of een matte finish geproduceerd kunnen worden. De matte optie kan uitstekend ingezet worden voor indoortoepassingen, zelfs op poreuze materialen.

Hoge productiviteit

Consistent snelle printsnelheden en snelle doorlooptijden zorgen voor een productiviteit die eerder alleen mogelijk was met meerdere roll-to-roll printers. Er kan geprint worden met een snelheid van 159 m² per uur voor toepassingen zoals billboards of banners, en zelfs 40 m² per uur voor het hoogste kwaliteitsniveau voor close-up binnentoepassingen.

Uitstekende kwaliteit

De niet-toxische, duurzame, kleurechte en technologisch geavanceerde UVgel-inkt levert direct droge prints van uitstekende kwaliteit met het breedste kleurenspectrum en haarscherpe dots.

Printen op een grote verscheidenheid aan materialen

De Océ Colorado 1640 is ontworpen voor het breedste scala aan media, waaronder dunne, warmtegevoelige media, en biedt ongeëvenaarde flexibiliteit om meerdere opdrachten met één printer te verwerken.

Gemakkelijk laden en wisselen van media

Twee mediarollen en het automatisch wisselen en invoeren van media vereenvoudigen het productiebeheer. Dankzij het automatisch printen worden operator handelingen beperkt.

Lage operationele kosten

Geniet van de laagste operationele kosten in deze klasse en een uitstekend rendement dankzij een lager inktverbruik tot wel 40% en een besparing op de arbeidskosten van ongeveer 30%.

UV curing

Prints komen droog uit de printer door toedoen van UV LED lampen.

 
Inkt bijvullen tijdens het printen

Grote 1 liter inktkannen en een 2,5 liter inktreservoir laten operators toe om inkt bij te vullen tijdens het printen.

PAINT nozzle monitoring

Nozzles worden continu gemonitord door de Piezo Acoustic Integrated Nozzle Technology en worden gecorrigeerd wanneer nodig. Hierdoor kan met vertrouwen onbeheerd geprint worden.

Dubbelzijdig printen

Dubbelzijdige prints voor toepassingen die van beide kanten zichtbaar moeten zijn, kunnen gemakkelijk en zonder gedoe geproduceerd worden.

 
Roll winding module

De automatische roll winding module verhoogt het gebruiksgemak wanneer roll-to-roll geprint moet worden en reduceert fouten.

Printen aan de binnenzijde of aan de buitenzijde

Wanneer het nodig is, is het mogelijk om aan de binnenzijde van een materiaal te printen.

Technische specificaties
 • snelheid
  Max speed mode: 159 m² per uur (glans)
 • resolutie
  600 x 1.800 dpi
 • kleuren
  CMYK
 • maximale roldiameter
  220 mm
 • maximale mediadikte
  0,8 mm
 • afmetingen
  3.022 x 1.093 x 1.310 mm
Video's
Introductievideo
Introductievideo UVgel inkt
Introductievideo Océ FLXfinish technologie
Items toegevoegd aan vergelijker
Geen producten geselecteerd.