Same day delivery

Betalen via iDeal

Webshop korting

Geen verzendkosten
boven €250,-

Voor 17.00 uur besteld,
Voor 11.00 uur in huis

Océ Colorado 1640

De voordelen

  • UVgel-printtechnologie is met 40 m2 per uur sneller dan ooit, waardoor u knelpunten in de productie kunt omzeilen. De maximale snelheid ligt maar liefst op 159 m2 per uur.
  • Met UVgel krijgt u een kwalitatief hoogwaardige print met consistente levendige kleuren
  • De veelzijdigheid van UVgel betekent dat u moeiteloos POS, banners, behang en nog veel meer toepassingen in uw printassortiment kunt opnemen
  • Er kunnen twee rollen media geladen en automatisch gewisseld worden, ongeacht het type en de afmeting. Hierdoor kan er gemakkelijk van opdracht veranderd worden zonder tussenkomst van de operator
De Océ Colorado 1640 is een zeer snelle 4-kleuren roll-to-roll printer voor media tot een breedte van 1.620mm. Deze printer beschikt over de UVgel-printtechnologie die unieke eigenschappen met vrijwel alle voordelen van andere printttechnologieën combineert. Zo is de inkt milieuvriendelijk, direct droog, zeer nauwkeurig te positioneren en zijn er extreem hoge printsnelheden mogelijk. Deze nieuwe technologie vormt de basis van een toekomstige generatie roll-to-roll printers die sign- en printbedrijven helpen hun printproductiviteit op effectieve wijze te verhogen.

Prijs op aanvraag

Waarom Nautasign?

  • Installatie, training, service en onderhoud door ervaren serviceteam
  • Ruime kennis op het gebied van Color Management & Workflow
  • Het meest uitgebreide leveringsprogramma consumables
  • Financial leasing oplossingen
Een geheel nieuwe UV-curable inkt van Canon die direct in gel verandert bij contact met het medium. Dit resulteert in een nauwkeurige beeldpuntplaatsing en precieze printvlakcontrole voor perfect herhaalbare beelden bij hoge snelheden.  
   
  Het grote kleurenspectrum van solvent inkten in combinatie met de milieuvoordelen en veiligheidsprofielen van latex- en UV-inkt.
   

Ultrafijne inktdispersie met bijna geen waarneembaar fysiek profiel en het laagste inktverbruik voor een reductie in printkosten tot 40% in vergelijking met eco-solvent en latex.

 
   
  Geavanceerde ‘next generation’ piëzo-elektrische printkoptechnologie met gepatenteerde akoestische sampling-technologie die tijdens printen permanent de nozzle prestaties bewaakt.
   
Een uniek led-UV curing systeem voor het drogen, dat volledig onafhankelijk van de printer functioneert en bij alle inktdruppels een identieke periode tussen plaatsing en droging garandeert om zo over het gehele printvlak een ongeëvenaarde uniformiteit te waarborgen.  
  Een op led-gebaseerd UV-systeem dat droogt zonder enige warmte aan de media toe te voegen, waardoor het mogelijk is te printen op de dunste, meest warmtegevoelige flexibele media.
   
De continue compensatie van de individuele nozzle prestaties maakt printen zonder toezicht mogelijk en zorgt voor minder printafval.  
   
  De industrieel ontworpen productieprinter is geschikt voor het printen van hoge printvolumes en is gebouwd om productiepieken te kunnen weerstaan.
Kleuren CMYK
Resolutie 600 x 1.800 dpi
Snelheid Max speed mode: 159 m² per uur; Production mode: 57 m² per uur
Cartridge inhoud 2 x 1 liter
Maximale mediabreedte 1.625 mm
Afmetingen 3.022 x 1.093 x 1.310 mm
Gewicht 740 kg