Same day delivery

Betalen via iDeal

Webshop korting

Geen verzendkosten
boven €250,-

Voor 17.00 uur besteld,
Voor 11.00 uur in huis

HP Latex Print & Cut Solution: gelijktijdig printen en snijden in één workflow

06-09-2017

 

HP heeft twee print & cut bundels op de markt gebracht, waarbij een Summa snijplotter wordt gebundeld met een printer uit de HP Latex 300 serie: de HP Latex 315 Print & Cut Solution voor printen en snijden tot een breedte van 137 centimeter en de HP Latex 335 Print & Cut Solution voor printen en snijden tot een breedte van 160 centimeter. Met deze configuraties kunnen instant droge prints direct na het afdrukken worden verwerkt.

 

De HP Latex 315 is het betaalbare en compacte HP Latex instapmodel die bijzonder geschikt is voor kleineruimtes. Deze groot formaat printer is voorzien van de derde generatie HP Latex inkt technologie welke werkt in combinatie met de unieke HP Latex inkt optimizer. De HP Latex 54 Cutter is een 54 inch snijplotter met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding die is voorzien van een duurzame sleepmessnijkop. De HP Latex 315 Print & Cut Solution is de ideale tijdsbesparende Print & Cut bundel voor materialen tot een breedte van 1.372 mm.

 

De HP Latex 335 is een aantrekkelijk geprijsde en breed inzetbare HP Latex printer. Deze groot formaat printer is eveneens voorzien van de derde generatie HP Latex inkt technologie welke werkt in combinatie met de unieke HP Latex inkt optimizer. De HP Latex 64 Cutter is een 64 inch snijplotter met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding die is voorzien van een duurzame sleepmessnijkop. De HP Latex 335 Print & Cut Solution is de ideale tijdsbesparende Print & Cut bundel voor materialen tot een breedte van 1.625 mm.


Door de jarenlange ervaring met zowel HP Latex als Summa is Nautasign dé ideale partner voor de aanschaf van een HP Latex Print & Cut Solution! 

 

Geïnteresseerd? Laat het ons hier weten en wij nemen contact op!