Same day delivery

Betalen via iDeal

Webshop korting

Geen verzendkosten
boven €250,-

Voor 17.00 uur besteld,
Voor 11.00 uur in huis

Assortiment LG Interior Films uitgebreid naar 30 kleuren

06-06-2017

 

Het assortiment LG Interior Films is uitgebreid tot een aantal van 30 kleuren. Nieuw zijn onder meer 8 nieuwe interieurfolies met een houtstructuur, 2 interieurfolies met een betonlook en een hoogglanzende zwarte interieurfolie.

LG Interior Films zijn interieurfolies die geschikt zijn voor het restylen of renoveren van interieurruimtes. Deze folies zijn te gebruiken voor het beplakken van vlakke en lichtgebogen gladde interieurtoepassingen als deuren, meubels, balies, wanden, keukens, liften en plafonds. LG Interior Films zijn vuil- en krasbestendig, zijn gemakkelijk in onderhoud, hebben een lange levensduur en voldoen aan brandklasse B1. 

Alle interieurfolies zijn beschikbaar op een breedte van 1220mm en zijn per lopende meter uit voorraad te bestellen.

 

De RS folies zijn gestructureerde gekleurde interieurfolies, waarvan de RS13, RS69 en RS86 overeenkomen met RAL kleuren en zo dus een ideaal en goedkoop alternatief voor schilderen zijn. De CW, DW en NW folies zijn folies met een houtnerfmotief, waarbij de NW folies zelfs een houtnerfstructuur bevatten. De GS folies zijn hoogglanzende interieurfolies, de MS01en RP51 zijn geborsteld aluminium interieurfolies en de EL folies zijn interieurfolies met een betonlook. 

 

Bent u op zoek naar een voordelige folie die uw interieur een volledig ander en uniek design kan geven? Kies dan voor LG Interior Films!