Onze kennis is uw kennis

Een uitgebalanceerd leveringsprogramma met uitsluitend A merken, dat is waar Nautasign voor staat. Maar goede producten alleen zijn niet voldoende. Deze producten zijn net zo goed als de toegevoegde waarde welke Nautasign daarbij levert. Naast een goede logistiek en technische ondersteuning is ook de overdracht van kennis van essentieel belang. Dit doen wij onder andere door middel van onze Signwijzer - een blog op onze website - en onze Nautasign College trainingen. Hierin geven wij helder uitleg over verschillende aspecten op uw en ons vakgebied.

Nautasign heeft daarnaast trainingen Color Management en PrintFactory ontwikkeld die u in staat stellen uw systeem en software zo optimaal mogelijk te gebruiken. Centraal in de trainingen staat het optimaliseren van de output, het minimaliseren van uitval en het automatiseren van uw workflow. De trainingen Color Management en PrintFactory van Nautasign dragen in belangrijke mate bij om deze doelstellingen te bereiken.

Over Nautasign College trainingen

Nautasign College is een steeds wisselend programma trainingen welke gegeven worden in onze trainingslocaties in Ede en Mechelen. Daarbij worden trainingen gegeven over systemen met als doel uw productieproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Maar ook op het gebied van materialen hebben wij veel kennis die wij graag met u delen: of het nu gaat om toepassingen, mogelijkheden in nieuwe markten of de juiste verwerking van materialen.

goed om te weten!

  • Nautasign College trainingen worden gegeven in onze trainingsruimtes in Ede of Mechelen.
  • Nautasign College trainingen starten om 13.30 en duren tot ongeveer 18.00.
  • Nautasign College trainingen zijn gratis voor klanten van Nautasign.
  • Rondom Nautasign College trainingen zal er gezorgd worden voor een hapje en een drankje.
  • Het maximaal aantal deelnemers per training is ongeveer 25 in Ede en 15 in Mechelen, dus wees er snel bij!

HP Latex Back to School Day

Voor Nautasign is het belangrijk dat we klanten die een groot formaat printer aanschaffen zo optimaal mogelijk ondersteunen. De HP Latex Back to School Day is bedoeld om meer uit uw HP Latex printer te halen en te leren van elkaars ervaringen met HP Latex. De training zal worden verzorgd door een technical consultant van het HP Latex Research & Development Team van HP in Barcelona.

In de training zullen onder andere tips & tricks voor kwaliteitsproblemen, voorkomen van lengteverschil, onderhoud aan de printer en output op een constant niveau aan de orde komen.

Deze training is bestemd voor klanten die bij Nautasign hebben geïnvesteerd in een HP Latex printer tot een breedte van 1.600mm.

Praktische informatie

Inschrijven

LG Interior Training

LG Interior Films zijn interieurfolies die geschikt zijn voor het restylen of renoveren van interieurruimtes. Deze folies worden in de huidige markt steeds vaker toegepast en de vraag door de eindmarkt wordt steeds groter. Voor klanten die zich toespitsen op de interieurmarkt organiseren wij een LG Interior Training.

In het eerste deel van de training zullen we verschillende toepassingen laten zien. In het tweede deel van de training zullen we laten zie hoe LG Interior Films op verschillende ondergronden gemonteerd dienen te worden. Dit zal behandeld worden door een ervaren trainer en verwerker van deze folies.

Praktische informatie

Inschrijven

Over onze trainingen Color Management en PrintFactory

De trainingen Color Management en PrintFactory worden gegeven in onze trainingsruimte in Ede of Mechelen. De trainingen starten om 10.30 en duren tot ongeveer 15.00.

De kosten van deze trainingen zijn € 195,00 per deelnemer. Heeft u een servicecontract op PrintFactory software, dan is de training gratis. Indien uw inschrijving binnen een week voor aanvang van de training wordt geannuleerd, zullen de deelname kosten altijd in rekening worden gebracht (ook indien de training gratis is als gevolg van een servicecontract). Bij een deelname van minder dan vier personen wordt de training geannuleerd.

waarom een training bijwonen?
  • Optimaliseren van uw workflow
  • Verbeteren van uw printresultaat
  • Vergroten van uw kennis over PrintFactory

Training Color Management

Het printresultaat als gewenste resultaat

De training Color Management heeft als doel u meer inzicht te geven in alle aspecten die te maken hebben met kleur op uw groot formaat printer. Belangrijkste doel van de training is u in staat te stellen uw workflow dusdanig in te richten, dat het printresultaat steeds overeenkomt met het gewenste resultaat.

Trainingsdata 2018 & 2019

Nederland (Ede)
22 november
14 februari
6 juni
29 augustus
28 november
België (Mechelen)
25 april
10 oktober

Inschrijven

Training PrintFactory

Verbeteren van uw workflow met PrintFactory

Tijdens de training PrintFactory komen alle 'production tools' van PrintFactory aan bod. Doel van de training is het efficiënt leren gebruiken van de functies die in het PrintFactory pakket aanwezig zijn, om uw workflow te verbeteren en te automatiseren.

Trainingsdata 2018 & 2019

Nederland (Ede)
31 januari (VOL)
11 april
20 juni
19 september
21 november
België (Mechelen)
6 december
14 maart
26 september

Inschrijven

Items toegevoegd aan vergelijker
Je hebt geen items om te vergelijken.