Indoor vloerlaminaten anti-slip laminaten voor binnen

Nautasign heeft PVC vloerlaminaten voor binnentoepassingen van de merken Oraguard, 3M en GrafiPrint. Deze zijn beschikbaar in varianten met een R10, R9 of vergelijkbaar anti-slip certificaat. Daarnaast is er een met de Prime Interlam Ecotex Floor een budgetvriendelijk PP vloerlaminaat.

indoor vloerlaminaten


Indoor vloerfolies voor tijdelijke graphics op vloeren

Verwijderbare printfolies kunnen na verloop van tijd gemakkelijk verwijderd worden van een vloer zonder lijmresten achter te laten. Nautasign heeft verwijderbare printfolies van de merken Orajet, 3M en GrafiPrint die met een vloerlaminaat gecombineerd kunnen worden.

monomeer gekalanderde indoor vloerfolies

intermediate & polymeer gekalanderde indoor vloerfolies


Outdoor vloerlaminaten anti-slip laminaten voor buiten

Nautasign heeft vloerlaminaten voor buitengebruik. De 3M Scotchcal 3647 is hier officieel voor bestemd. De Oraguard 250AS en Oraguard 250AS kunnen hiervoor gebruikt worden op basis van test.

outdoor vloerlaminaten


Outdoor vloerfolies voor outdoor graphics

Nautasign heeft met de 3M 3662-10 en de Orajet 3554 (een muurfolie die ook geschikt is voor vloeren buiten) een aantal vloerfolies die voor buitentoepassingen kunnen worden gebruikt.

outdoor vloerfolies


2-1 vloerfolies & -laminaten printfolie met anti-slipstructuur

Nautasign heeft met de GrafiPrint FLOORPR een printfolie met anti-slipstructuur die niet meer gelamineerd hoeft te worden na het printen.

2-in-1 vloerfolies & -laminaten


Printmedia voor vloerbedekking voor graphics op tapijt

Nautasign heeft met de Prime Polymeric High Tack Removable een vloerfolie die geschikt is voor laagpolige vloerkleden en tapijten met een lichte structuur.

printmedia voor vloerbedekking


Heeft u een specifieke vraag? Laat het ons weten!

Items toegevoegd aan vergelijker
Geen producten geselecteerd.