Same day delivery

Betalen via iDeal

Webshop korting

Geen verzendkosten
boven €250,-

Voor 17.00 uur besteld,
Voor 11.00 uur in huis

Epson SureColor: Solvent printing, solved!

 

Elk onderdeel van de Epson SureColor SC-S-reeks is volledig door Epson ontworpen en geproduceerd om prachtige resultaten te bewerkstellen. De drie printers bieden een schitterende printkwaliteit op nagenoeg alle substraten, zoals zelfklevende materialen, bannermaterialen of postermaterialen tot een breedte van 1.626 mm. Bij gebruik in combinatie met de nieuw samengestelde Epson UltraChrome GS3- of GS3 with Red-inkten kunnen gebruikers een breed kleurenspectrum produceren voor een uiterst nauwkeurige kleurenreproductie. De SC-S80600 profiteert van de toevoeging van zowel rode als oranje inkt, waardoor het kleurenspectrum nog ruimer wordt en de mogelijkheden nog verder toenemen. 

Wilt u meer weten over Epson SureColor SC-S serie en hoe deze printers geïntegreerd kunnen worden in uw bedrijf? Wij van Nautasign helpen u graag! Neem contact met ons op via info@nautasign.com!


 

Daarom Nautasign!

 

         
             
 Nautasign is dé specialist op het gebied van groot formaat printers voor de sign- en large format printindustrie in de Benelux.   ✓ Nautasign heeft het meest uitgebreide leveringsprogramma consumables voor de Epson UltraChrome GS3 inkt.    Nautasign heeft de juiste software en ruime kennis op het gebied van Color Management & Workflow.   ✓ Nautasign beschikt over 7 officieel door Epson getrainde service engineers voor installatie, training, service en onderhoud.

 


 

Voordelen van de Epson SureColor S-serie

 

Afdrukken kunnen gemaakt worden op verschillende substraten, waaronder doorzichtige folie, vinyl, canvas en fotopapier. U kunt ook een reeks van professionele en gespecialiseerde displays vervaardigen voor reclameborden, behang, carwrapfolie voor voertuigen en POS-materialen tot een breedte van 1.626 mm.
   
De Epson PrecisionCore TFP-printkop produceert een uitzonderlijke beeldkwaliteit dankzij de 360 dpi spuitkopconfiguratie van de printkop, waardoor een maximale resolutie tot 1440 x 1440 dpi mogelijk wordt. De printkop bezit de Variable Sized Dot Technology (VSDT) voor het afdrukken van inktdruppels in verschillende groottes tot een minimum van 4,2 pl.
   
Het automatische reinigingssysteem voor de printkop van de SC-S-serie houdt automatisch de conditie van de printkop op peil voor een consistente kwaliteit gedurende het hele productieproces. Het houdt tevens de printkop vrij van stof en vuil, waardoor de printkop optimaal kan blijven presteren.
   
De hoogste printkwaliteit kan bereikt worden door Epson UltraChrome GS3 of  Epson UltraChrome GS3 with Red eco-solventinkten in de kleuren black, magenta, cyan, yellow, light magenta, light cyan, light black, orange, red en white of metallic. Deze nieuwe inkten hebben een hogere pigmentdichtheid en daardoor een hogere glansgraad. Epson UltraChrome GS3-inkten produceren levendigere, sneller drogende afdrukken en gebruiken daarbij minder inkt dan eerdere generaties. 
   
De SC-S-serie printers zijn de eerste solventprinters die same-day lamineren mogelijk maken. Met Epson UltraChrome GS3-inkten kan er al 6 uur nadat afdrukken uit de printer komen gelamineerd worden.
   
De kwalitatief hoogwaardige PrecisionDot-modus, die het resultaat is van de ontwikkeling van Epson's beeldverwerkingstechnologie, combineert drie technologieën (Half Tone Module, LUT en Micro Weave) om de kwaliteit te verbeteren op alle printmedia.
   
Doordat de SC-S-serie gebruikmaakt van de geavanceerde automatische spanningscontrole (AD-ATC) van Epson, worden afdrukken geproduceerd met nauwkeurige afmetingen van het begin tot aan het einde van de mediarol.
   
Het uiterst geavanceerd invoersysteem, antistatische drukrollers en een elektronische drukregeling zorgen voor optimale grip en nauwkeurigheid bij de invoer van media met een maximum gewicht van 45 kg. 
   
Het luchtcirculatiesysteem met dubbele filter van de SC-S-serie zorgt voor schone lucht door de hele printer heen, waardoor storingen door inktnevel na verloop van tijd worden voorkomen. Dit zorgt voor een kosteneffectieve, tijdsbesparende en milieubewuste productie.
   
Een inktregelsysteem mengt inktpigment om een gelijkmatige verdeling van inkt te verzekeren, zodat de printkwaliteit- en consistentie gelijk blijft.
   
Groot bedieningspaneel en LED-lampjes voor het eenvoudig controleren van prints.
   
Een stevig uit één stuk vervaardigd onderstel sluit naadloos en zeer nauwkeurig aan op de printer en vergemakkelijkt zo de installatie.
   
Alle Epson SureColor SC-S printers en Epson UltraChrome GS3 inkten worden gedekt door de 3M Performance Guarantee en de 3M MCS Warranty voor gecertificeerde bedrijven. 
   
Epson UltraChrome GS3 inkt is UL GREENGUARD Gold-gecertificeerd.
   
Standaard 2 jaar on-site garantie voor het onbezorgd gebruiken van uw groot formaat printer.