Kornit direct-to-garment printers

De kostenefficiënte industriële direct-to-garment printers voor het afdrukken op een grote verscheidenheid aan stoffen

bekijk hier alle Kornit direct-to-garment printers


Alle Kornit direct-to-garment printers in één overzicht?


Introductievideo Kornit DTG printing
Introductievideo Kornit portfolio
Introductievideo duurzaamheid
Introductievideo geen watergebruik


Kornit Storm HD6 De DTG printer met een uitstekende kosten-per-print verhouding voor kleine tot middelgrote bedrijven

De Kornit Storm HD6 is een DTG printer met een uitstekende kosten-per-print verhouding voor kleine tot middelgrote bedrijven. Deze groot formaat textielprinter heeft een lage inktconsumptie en zorgt voor een zachte, direct voelbare, hand-feel. De Kornit Storm HD6 beschikt over de milieuvriendelijke NeoPigment Eco-Rapid inkt om de hoogste retailnormen en consumentenbehoeften te overtreffen en is geschikt om te printen op katoen, polyester, katoen-polyester blends, lycra, viscose, zijde, leer, denim, linen en wol, tot een grootte van 60 x 90 cm.

Bekijk de Kornit Storm HD6


Kornit Avalanche HD6 De DTG printer met een uitstekende kosten-per-print verhouding voor middelgrote tot grote bedrijven

De Kornit Avalanche HD6 is een DTG printer met een uitstekende kosten-per-print verhouding voor middelgrote tot grote bedrijven. Deze groot formaat textielprinter heeft een lage inktconsumptie en zorgt voor een zachte, direct voelbare, hand-feel. De Kornit Avalanche HD6 beschikt over de milieuvriendelijke NeoPigment Eco-Rapid inkt om de hoogste retailnormen en consumentenbehoeften te overtreffen en is geschikt om te printen op katoen, polyester, katoen-polyester blends, lycra, viscose, zijde, leer, denim, linen en wol, tot een grootte van 60 x 90 cm.

Bekijk de Kornit Avalanche HD6


Kornit Atlas De perfecte industriële DTG oplossing voor hoge volume productie

De Kornit Atlas is de perfecte industriële DTG oplossing voor hoge volume productie: deze groot formaat textielprinter kan duizenden prints per dag produceren, tot een grootte van 60 x 90 cm. De Kornit Atlas beschikt over de milieuvriendelijke NeoPigment Eco-Rapid inkt om de hoogste retailnormen en consumentenbehoeften te overtreffen en is geschikt om te printen op katoen, polyester, katoen-polyester blends, lycra, viscose, zijde, leer, denim, linen en wol.

Bekijk de Kornit Atlas


Kornit Vulcan Plus De ultieme kostenefficiënte oplossing voor massamaatwerk

De Kornit Vulcan Plus is de ultieme kostenefficiënte oplossing voor massamaatwerk: deze groot formaat textielprinter kan meer dan 2.000 prints per 12 uur produceren, tot een grootte van 40 x 50 cm. De Kornit Vulcan Plus beschikt over de milieuvriendelijke NeoPigment Eco-Rapid inkt om de hoogste retailnormen en consumentenbehoeften te overtreffen en is geschikt om te printen op katoen, polyester, katoen-polyester blends, lycra, viscose, zijde, leer, denim, linen en wol.

Bekijk de Kornit Vulcan Plus


Kornit Avalanche DC PRO De enige DTG printer met discharge en witte inkt in de markt, wat discharge printing sneller en efficiënter dan ooit maakt

De Kornit Avalanche DC PRO is de enige DTG printer met discharge en witte inkt in de markt, wat discharge printing sneller en efficiënter dan ooit maakt. Deze groot formaat textielprinter heeft een lage inktconsumptie en zorgt voor een zachte, direct voelbare, hand-feel. De Kornit Avalanche DC PRO is geschikt om te printen op katoen, polyester, katoen-polyester blends, lycra, viscose, zijde, leer, denim, linen en wol, tot een grootte van 60 x 90 cm.

Bekijk de Kornit Avalanche DC PRO


Kornit Avalanche POLY PRO De slimste single-step printoplossing voor polyester

De Kornit Avalanche POLY PRO is de slimste single-step oplossing voor het printen van polyester. Door een speciaal ontworpen fixatiemiddel kan er met met deze groot formaat printer op een grote verscheidenheid aan polyester materialen geprint worden. Bovendien zorgt de sterke en zachte poly enhancer ervoor dat de duurzaamheid en hand-feel gewaarborgd blijven. De Kornit Avalanche POLY PRO maakt het printen van on-demand polyester producten mogelijk: er zijn eindeloze mogelijkheden qua design mogelijk en er is geen minimale hoeveelheid per bestelling meer noodzakelijk.

Bekijk de Kornit Avalanche POLY PRO


Geïnteresseerd of een specifieke vraag? Laat het ons weten!


Service & Support

Nautasign begrijpt hoe belangrijk de continuïteit van uw productieproces is. Met ruim 100 manjaren aan ervaring beschikt de Nautasign service en support afdeling over een schat aan kennis op het gebied van groot formaat printers.

Service & Support
Items toegevoegd aan vergelijker
Geen producten geselecteerd.