Kornit Atlas

De perfecte industriële DTG oplossing voor hoge volume productie

Prijs op aanvraag Informatie aanvragen
Levertijd informeer bij verkoop
Productinformatie

De Kornit Atlas is de perfecte industriële DTG oplossing voor hoge volume productie: deze groot formaat textielprinter kan duizenden prints per dag produceren, tot een grootte van 60 x 90 cm. De Kornit Atlas beschikt over de milieuvriendelijke NeoPigment Eco-Rapid inkt om de hoogste retailnormen en consumentenbehoeften te overtreffen en is geschikt om te printen op katoen, polyester, katoen-polyester blends, lycra, viscose, zijde, leer, denim, linen en wol.

 • door de automatische kreukeldetectie is er minder verspilde kleding en kunnen beschadigde printheads voorkomen worden
 • Star-Fire 1024 printheads en inkten kunnen snel en gemakkelijk vervangen worden
 • pallets kunnen snel, gemakkelijk en veilig verwisseld worden
 • is gemakkelijk te bedienen met slechts één operator
Kenniscentrum
Nautasign dealer Kornit DTG en DTF printers

Nautasign heeft met Kornit Digital de overeenkomst gesloten voor de verkoop van Kornit digitale textielprintsystemen. We zijn erg trots op het feit dat we deze unieke printers kunnen toevoegen aan ons leveringsprogramma textielprinters.  

Kornit maakt gebruik van milieuvriendelijke gepigmenteerde inkten die voldoen aan specifieke vragen in een sterk veranderende markt. De vraagstukken rondom on demand textiel printen, kleine oplage in grote volumes printen en duurzaam verantwoord textiel produceren worden met deze printers beantwoord. Daarnaast zijn Kornit printsystemen door een nieuwe manier van printen en behandelen van textiel i.c.m. diverse gepatenteerde technologieën in staat om snel en kwalitatief hoogwaardig op vrijwel elke stof te printen: Kornit printers zijn de absolute top op het gebied van DTG en DTF printen.

De toevoeging van Kornit DTG en DTF printers stelt ons in staat om naast ons huidige leveringsprogramma dye-sublimatieprinters een techniek aan te bieden voor textielsoorten die geen polyesters bevatten. Hiermee wordt ons aanbod textielprinters gecompleteerd. Hier vindt u het assortiment Kornit DTG printers; hier vindt u het assortiment Kornit DTF printers.

Nautasign is continu op zoek naar het beste leveringsprogramma voor haar klanten. Daarom richt Nautasign zich sinds 2019 zijn pijlen meer en meer op de textielmarkt. We hebben niet alleen uitbreiding gezocht in hardware oplossingen, maar tevens geïnvesteerd in bestaande en nieuwe medewerkers. Op onze service & support afdeling hebben we specifiek geïnvesteerd in kennis van DTG en DTF printen en we hebben een Accountmanager Sustainable Textile Solutions met veel ervaring in de textielindustrie aangesteld die zich zal richten op de textielmarkt in de Benelux.

Lees verder
Technische specificaties
 • snelheid
  Max Production Output: Dark Garment 160 (33 x 33 cm); Light Garment ≥ Dark + 25%
 • resolutie
  1.200 dpi
 • kleuren
  Cyan, Magenta, Yellow, Black, Red, Green + White
 • afmetingen
  2.500 x 3.300 x 1.800 mm
 • gewicht
  2.200 kg
 • inkttype
  pigment
Video's
Introductievideo 1
Introductievideo 2
Items toegevoegd aan vergelijker
Geen producten geselecteerd.