Nautasign heeft met Kornit Digital de overeenkomst gesloten voor de verkoop van Kornit digitale textielprintsystemen. We zijn erg trots op het feit dat we deze unieke printers kunnen toevoegen aan ons leveringsprogramma textielprinters.  

Kornit maakt gebruik van milieuvriendelijke gepigmenteerde inkten die voldoen aan specifieke vragen in een sterk veranderende markt. De vraagstukken rondom on demand textiel printen, kleine oplage in grote volumes printen en duurzaam verantwoord textiel produceren worden met deze printers beantwoord. Daarnaast zijn Kornit printsystemen door een nieuwe manier van printen en behandelen van textiel i.c.m. diverse gepatenteerde technologieën in staat om snel en kwalitatief hoogwaardig op vrijwel elke stof te printen: Kornit printers zijn de absolute top op het gebied van DTG en DTF printen.

De toevoeging van Kornit DTG en DTF printers stelt ons in staat om naast ons huidige leveringsprogramma dye-sublimatieprinters een techniek aan te bieden voor textielsoorten die geen polyesters bevatten. Hiermee wordt ons aanbod textielprinters gecompleteerd. Hier vindt u het assortiment Kornit DTG printers; hier vindt u het assortiment Kornit DTF printers.

Nautasign is continu op zoek naar het beste leveringsprogramma voor haar klanten. Daarom richt Nautasign zich sinds 2019 zijn pijlen meer en meer op de textielmarkt. We hebben niet alleen uitbreiding gezocht in hardware oplossingen, maar tevens geïnvesteerd in bestaande en nieuwe medewerkers. Op onze service & support afdeling hebben we specifiek geïnvesteerd in kennis van DTG en DTF printen en we hebben een Accountmanager Sustainable Textile Solutions met veel ervaring in de textielindustrie aangesteld die zich zal richten op de textielmarkt in de Benelux.