Op Fespa 2022 in Berlijn was de grote introductie van de nieuwe Acuity Prime L - de nieuwste editie van de Prime flatbed-serie. Net als de Acuity Prime 20 en 30 is de stijlvolle Acuity Prime L ontworpen met de gebruiker in gedachten en gebouwd om een uitzonderlijke ROI te bieden.

De Acuity Prime L is eenvoudig te bedienen en produceert resultaten van hoge kwaliteit bij hoge snelheid, met een maximaal afdrukgebied van 3200 mm x 2000 mm en een doorvoer van 202 m² per uur. Het beschikt over zes vacuümzones en 16 media-locatiepinnen, evenals de mogelijkheid om naast elkaar te printen met zijn dubbele zonefunctie, voor maximale flexibiliteit.

Voor het inplannen van een demo of voor meer informatie over deze printer kunt u contact opnemen met uw account manager of onze afdeling verkoop

Nautasign en Fujifilm: een nieuwe samenwerking

Al in 2018 ging Fujifilm naar de tekentafel om met OEM-partners nieuwe UV-inkjetprinters te ontwikkelen voor het middensegment (qua volume) met een aantrekkelijke return on investment (ROI). Dat zijn de Acuity Ultra R2 rol-naar-rol printer en de Acuity Prime UV-vlakbedprinter geworden die Nautasign nu mag vertegenwoordigen in de Benelux. Marco Kedde: “Mijn perceptie van Fujifilm was: printers met een niet te definiëren groen kleurtje en niks van zichzelf, maar alles van een ander. Dat vooroordeel heb ik compleet moeten bijstellen. Wij hebben in Zaventem kennisgemaakt met het nieuwe Acuity-assortiment en ik kwam maar tot één conclusie: state-of-the-art machines. Verbluffend goed geassembleerde printers die er ook nog eens ontzettend mooi uitzien. De performance, als het gaat om de beeldkwaliteit die mogelijk is bij hoge snelheden, is fenomenaal. Neem de Acuity Prime vlakbedprinter, met greyscale en variabele druppelgrootte van 7-21 picoliter. Een printer waarmee snelheden tot 150 vierkante meter per uur mogelijk zijn en die ook nog eens heel aantrekkelijk is geprijsd. Er zitten nog andere modellen, met een nog groter printbed en meer inktconfiguraties, in de pijplijn.”


onze fujifilm acuity prime printers