HP Stitch printers

Textielprinters met een ongekende kleurconsistentie voor zowel dye-sublimatieprinten als direct printen op textiel

bekijk hier alle HP Stitch printers

HP Stitch S500 HP's dye-sublimatieprinter met hoge productiesnelheden voor het onbeheerd printen van dye-sub toepassingen

De HP Stitch S500 is een kostenefficiënte dye-sublimatieprinter met hoge productiesnelheden die geschikt is voor zowel dye-sublimatieprinten als direct printen op textiel tot een breedte van 1.625 mm. Deze groot formaat printer is uitgerust met 3 liter inkten voor grotere printopdrachten zonder interventie van de operator.

Bekijk de HP Stitch S500


HP Stitch S1000 HP's 3.20 meter dye-sublimatieprinter met hoge productiesnelheden voor het onbeheerd printen van dye-sub toepassingen

De HP Stitch S1000 is een kostenefficiënte dye-sublimatieprinter met hoge productiesnelheden die geschikt is voor zowel dye-sublimatieprinten als direct printen op textiel tot een breedte van maar liefst 3.200 mm. Deze groot formaat printer is uitgerust met 10 liter inkten voor grotere printopdrachten zonder interventie van de operator.

Bekijk de HP Stitch S1000


Geïnteresseerd of een specifieke vraag? Laat het ons weten!


Service & Support

Nautasign begrijpt hoe belangrijk de continuïteit van uw productieproces is. Met ruim 100 manjaren aan ervaring beschikt de Nautasign service en support afdeling over een schat aan kennis op het gebied van groot formaat printers.

Service & Support
Items toegevoegd aan vergelijker
Geen producten geselecteerd.