HP Latex printers

Groot formaat printers voorzien van de unieke HP Latex technologie: direct droog en te verwerken, milieuvriendelijk en reukloos.

bekijk hier alle HP Latex printers


De HP Latex technologie: Direct droog en te verwerken, milieuvriendelijk en reukloos


HP Latex 315 Het instapmodel HP Latex printer

De HP Latex 315 is het HP Latex instapmodel die bijzonder geschikt is voor kleine ruimtes. Deze groot formaat printer is voorzien van de derde generatie HP Latex inkt technologie welke werkt in combinatie met de unieke HP Latex inkt optimizer en is geschikt voor de productie van vrijwel alle indoor en outdoor toepassingen op materialen tot een breedte van 1.372 mm.

Bekijk de HP Latex 315


HP Latex 335 De breed inzetbare HP Latex printer

De HP Latex 335 is een breed inzetbare HP Latex printer. Deze groot formaat printer is voorzien van de derde generatie HP Latex inkt technologie welke werkt in combinatie met de unieke HP Latex inkt optimizer en is geschikt voor de productie van vrijwel alle indoor en outdoor toepassingen op materialen tot een breedte van 1.626 mm.

Bekijk de HP Latex 335


HP Latex 365 De allround HP Latex printer

De HP Latex 365 is een allround HP Latex printer met een hoge productiesnelheid en een hoge kwaliteit afdrukken voor het verwerken van spoedeisende taken. Deze groot formaat printer is voorzien van de derde generatie HP Latex inkt technologie welke werkt in combinatie met de unieke HP Latex inkt optimizer en is geschikt voor de productie van vrijwel alle indoor en outdoor toepassingen op materialen tot een breedte van 1.626 mm.

Bekijk de HP Latex 365


HP Latex 700 De vierde generatie HP Latex printer

De HP Latex 700 is de vierde generatie HP Latex printer. Deze groot formaat printer is voorzien van de duurzame HP Latex technologie en is geschikt voor de productie van vrijwel alle indoor en outdoor toepassingen op materialen tot een breedte van 1.625mm.

Bekijk de HP Latex 700


HP Latex 700 W De vierde generatie HP Latex printer die is uitgerust met witte inkt

De HP Latex 700 W is de vierde generatie HP Latex printer die is uitgerust met witte inkt. Deze groot formaat printer is voorzien van de duurzame HP Latex technologie en is geschikt voor de productie van vrijwel alle indoor en outdoor toepassingen op materialen tot een breedte van 1.625mm.

Bekijk de HP Latex 700 W


HP Latex 800 De productieve vierde generatie HP Latex printer

De HP Latex 800 is de productieve vierde generatie HP Latex printer. Deze groot formaat printer maakt gebruik van 3 liter inkten voor grotere printopdrachten zonder interventie van de operator. De HP Latex 800 is voorzien van de duurzame HP Latex technologie en is geschikt voor de productie van vrijwel alle indoor en outdoor toepassingen op materialen tot een breedte van 1.625mm.

Bekijk de HP Latex 800


HP Latex 800 W De productieve vierde generatie HP Latex printer die is uitgerust met witte inkt

De HP Latex 800 W is de productieve vierde generatie HP Latex printer die is uitgerust met witte inkt. Deze groot formaat printer maakt gebruik van 3 liter inkten voor grotere printopdrachten zonder interventie van de operator. De HP Latex 800 W is voorzien van de duurzame HP Latex technologie en is geschikt voor de productie van vrijwel alle indoor en outdoor toepassingen op materialen tot een breedte van 1.625mm.

Bekijk de HP Latex 800 W


HP Latex 1500 De aantrekkelijk geprijsde 3.200 mm brede HP Latex printer

De HP Latex 1500 is een aantrekkelijk geprijsde 3.200 mm brede HP Latex printer voor het zeer snel produceren van een breed scala aan toepassingen met een prachtige printkwaliteit. Deze groot formaat printer is voorzien van de derde generatie HP Latex inkt technologie welke werkt in combinatie met de unieke HP Latex inkt optimizer en is geschikt voor de productie van vrijwel alle indoor en outdoor toepassingen op materialen tot een breedte van 3.200 mm.

Bekijk de HP Latex 1500


HP Latex 3600 De industriële HP Latex printer voor een efficiënte productie van hoge volumes

De HP Latex 3600 is een industriële HP Latex printer voor een efficiënte productie van hoge volumes en gestandaardiseerde workflows. Deze groot formaat printer is uitgerust met 10 liter inkten voor grotere printopdrachten zonder interventie van de operator. De HP Latex 3600 is voorzien van de derde generatie HP Latex inkt technologie welke werkt in combinatie met de unieke HP Latex inkt optimizer en is geschikt voor de productie van vrijwel alle indoor en outdoor toepassingen op materialen tot een breedte van 3.200 mm.

Bekijk de HP Latex 3600


Service & Support

Nautasign begrijpt hoe belangrijk de continuïteit van uw productieproces is. Met ruim 100 manjaren aan ervaring beschikt de Nautasign service en support afdeling over een schat aan kennis op het gebied van groot formaat printers.

Service & Support
Items toegevoegd aan vergelijker
Geen producten geselecteerd.