Same day delivery

Betalen via iDeal

Webshop korting

Geen verzendkosten
boven €250,-

Voor 17.00 uur besteld,
Voor 11.00 uur in huis

HP Latex 365

De voordelen

De HP Latex 365 is een breed inzetbare HP Latex printer met een hoge productiesnelheid en een hoge kwaliteit afdrukken voor het verwerken van spoedeisende taken. Deze groot formaat printer is voorzien van de derde generatie HP Latex inkt technologie welke werkt in combinatie met de unieke HP Latex inkt optimizer. De HP Latex 365 is een allround HP Latex printer voor de productie van vrijwel alle indoor en outdoor toepassingen op materialen zoals zelfklevende folie, canvas, papier, bannermaterialen en zelfs textiel tot een breedte van 1.625 mm.


Op zoek naar een large format printer met alle voordelen van HP Latex? Kies dan voor de HP Latex 365!


Wilt u weten welke HP Latex printer het meest geschikt voor uw bedrijf is? Kijk dan hier!

Prijs op aanvraag

Waarom Nautasign?

  • Installatie, training, service en onderhoud door ervaren serviceteam
  • Ruime kennis op het gebied van Color Management & Workflow
  • Het meest uitgebreide leveringsprogramma consumables
  • Financial leasing oplossingen
 HP Latex 360 Media Loading De printer is gemakkelijk door een enkele operator te bedienen doordat media eenvoudig aan de voorkant geladen kunnen worden.
   
De printer heeft een toegankelijk afdrukgebied met een grote glasplaat en verlichting. HP Latex Printing Zone
   
HP Latex Touch take up reel De meegeleverde opwikkelunit maakt onbeheerd gebruik van de printer mogelijk.
   
Een 8-inch touch screen zorgt voor een gemakkelijke bediening en colour management. HP Latex Touch screen
   
HP Latex Maintenance De HP 831 maintenance cartridge zorgt voor volledig automatisch onderhoud, met een enkele inktvoorraad.
   
HP Optical Media Advance Sensor (OMAS) zorgt voor een precieze en accurate bewegingsregeling waardoor snel en hoogwaardig geprint kan worden
   
Door de ink collector kan op een brede verscheidenheid aan poreuze media, zoals textiel, worden geprint.
   
Geïntegreerde i1 spectrofotometer maakt automatische kalibratie mogelijk. HP Latex Spectrofotometer
   
Workflows kunnen geoptimaliseerd worden met de ingebouwde x-snijder die materialen over de x-as kan snijden.

HP Latex inkten zijn uitermate geschikt voor alle gangbare printmedia zoals zelfklevende folie, canvas, papier, polyester- en bannermaterialen. De maximale mediabreedte van de printer is 1.626 mm en het maximale mediagewicht is 42 kg. HP Latex Applications
   
HP Latex Inkt De derde generatie HP 831C inkten met een inhoud van 775 ml hebben een krasbestendigheid wat te vergelijken is met met hard-solvent op vinyl en banner. Gelamineerde afdrukken hebben een duurzaamheid tot 5 jaar bij buitengebruik, ongelamineerd tot 3 jaar.
   
De HP 831 Optimizer zorgt voor een hoge afbeedingskwaliteit bij een hoge productiesnelheid doordat deze pigmenten snel vastlegt op het oppervlak van de afdruk.  
   
De derde generatie HP 831 printkoppen met in totaal 12.672 nozzles zijn door de gebruiker te vervangen en zorgen voor een maximale afdrukresolutie van 1200 dpi.
   
Prints met een scherpe en consistente afbeeldingskwaliteit komen volledig droog uit de printer voor een directe levering (17 m² per uur in indoor quality; 31 m² per uur in high-speed outdoor quality; 91 m² per uur in maximum print speed).   HP Latex Curing
   
  Afdrukken geprint met HP Latex-inkten zijn geurloos en op waterbasis en de printer heeft geen speciale ventilatie nodig. HP Latex is zeer geschikt voor het produceren van prints voor binnenruimtes waar solvent- of UV-inkten niet geschikt zijn, zoals die in de gezondheidszorg. Bekijk hier alle gezondheids- en milieuvoordelen.
   
Alle HP Latex printers en HP Latex inkten worden gedekt door de 3M Performance Guarantee en de 3M MCS Warranty voor gecertificeerde bedrijven. Bekijk hier de 3M MCS garanties voor HP Latex printers.
   
HP Latex certificates HP Latex inkt voldoet aan verschillende hoge milieustandaarden: het is UL ECOLOGO en UL GREENGUARD Gold-gecertificeerd en de afdrukken voldoen aan AgBB-criteria. Deze ENERGY STAR-gecertificeerde printer voldoet tevens aan strenge richtlijnen voor energieverbruik.
   
De HP Latex Mobile app geeft u de mogelijkheid altijd de status van uw printer te monitoren, waar u ook bent. HP Latex Mobile App
   
De HP WallArt Solution is de digitale printoplossing voor wanddecoratie. Dankzij deze nieuwe techniek profiteren bedrijven van het groeiende marktsegment van custom made woondecoraties.

Download hier de technische specificaties van de HP Latex 365

Wilt u meer weten over de HP Latex 365? Lees meer op de website van HP!

Kleuren CMYKLcLm + HP Latex optimizer
Resolutie 1.200 x 1.200 dpi; dropsize 12 pl
Snelheid Max speed mode (1 pass): 91 m² per uur; Indoor High Quality mode (10 pass): 14 m² per uur
Cartridge inhoud 775 ml
Maximale mediabreedte 1.625 mm
Afmetingen 2.561 x 840 x 1.380 mm
Gewicht 207 kg
Inclusief Opwikkelunit, 8" touchscreen, dubbelzijdige printoptie, textiel groot en x cutter