Same day delivery

Betalen via iDeal

Webshop korting

Geen verzendkosten
boven €250,-

Voor 17.00 uur besteld,
Voor 11.00 uur in huis

HP Latex 335

De voordelen

De HP Latex 335 is een aantrekkelijk geprijsde en breed inzetbare HP Latex printer. Deze groot formaat printer is voorzien van de derde generatie HP Latex inkt technologie welke werkt in combinatie met de unieke HP Latex inkt optimizer. De HP Latex 335 is een allround HP Latex printer voor de productie van vrijwel alle indoor en outdoor toepassingen op materialen zoals zelfklevende folie, canvas, papier en bannermaterialen tot een breedte van 1.626 mm.


Op zoek naar een voordelige large format printer met alle voordelen van HP Latex? Kies dan voor de HP Latex 335!


Wilt u weten welke HP Latex printer het meest geschikt voor uw bedrijf is? Kijk dan hier!

Prijs op aanvraag

Waarom Nautasign?

  • Installatie, training, service en onderhoud door ervaren serviceteam
  • Ruime kennis op het gebied van Color Management & Workflow
  • Het meest uitgebreide leveringsprogramma consumables
  • Financial leasing oplossingen
  De printer is gemakkelijk door een enkele operator te bedienen doordat media eenvoudig aan de voorkant geladen kunnen worden.
   
De printer heeft een toegankelijk afdrukgebied met een grote glasplaat en verlichting.
   
De meegeleverde opwikkelunit maakt onbeheerd gebruik van de printer mogelijk.
   
Een 4-inch touch screen zorgt voor een gemakkelijke bediening en colour management.
   
De HP 831 maintenance cartridge zorgt voor volledig automatisch onderhoud, met een enkele inktvoorraad.
   
HP Optical Media Advance Sensor (OMAS) zorgt voor een precieze en accurate bewegingsregeling waardoor snel en hoogwaardig geprint kunnen worden.
   
Workflows kunnen geoptimaliseerd worden met de ingebouwde x-snijder die materialen over de x-as kan snijden.

HP Latex inkten zijn uitermate geschikt voor alle gangbare printmedia zoals zelfklevende folie, canvas, papier, polyester- en bannermaterialen. De maximale mediabreedte van de printer is 1.626 mm en het maximale mediagewicht is 42 kg.
   
De derde generatie HP 831 inkten met een inhoud van 775 ml hebben een krasbestendigheid wat te vergelijken is met hard-solvent op vinyl en banner. Gelamineerde afdrukken hebben een duurzaamheid tot 5 jaar bij buitengebruik, ongelamineerd tot 3 jaar.
   
De HP 831 Optimizer zorgt voor een hoge afbeedingskwaliteit bij een hoge productiesnelheid doordat deze pigmenten snel vastlegt op het oppervlak van de afdruk.  
   
De derde generatie HP 831 printkoppen met in totaal 12.672 nozzles zijn door de gebruiker te vervangen en zorgen voor een maximale afdrukresolutie van 1200 dpi.
   
Prints met een scherpe en consistente afbeeldingskwaliteit komen volledig droog uit de printer voor een directe levering (17 m² per uur in indoor quality; 31 m² per uur in high-speed outdoor quality; 91 m² per uur in maximum print speed).   
   
  Afdrukken geprint met HP Latex-inkten zijn geurloos en op waterbasis en de printer heeft geen speciale ventilatie nodig. HP Latex is zeer geschikt voor het produceren van prints voor binnenruimtes waar solvent- of UV-inkten niet geschikt zijn, zoals die in de gezondheidszorg. Bekijk hier alle gezondheids- en milieuvoordelen.
   
Alle HP Latex printers en HP Latex inkten worden gedekt door de 3M Performance Guarantee en de 3M MCS Warranty voor gecertificeerde bedrijven. Bekijk hier de 3M MCS garanties voor HP Latex printers.
   
HP Latex inkt voldoet aan verschillende hoge milieustandaarden: het is UL ECOLOGO en UL GREENGUARD Gold-gecertificeerd en de afdrukken voldoen aan AgBB-criteria. Deze ENERGY STAR-gecertificeerde printer voldoet tevens aan strenge richtlijnen voor energieverbruik.
   
De HP Latex Mobile app geeft u de mogelijkheid altijd de status van uw printer te monitoren, waar u ook bent.
   
De HP WallArt Solution is de digitale printoplossing voor wanddecoratie. Dankzij deze nieuwe techniek profiteren bedrijven van het groeiende marktsegment van custom made woondecoraties.
Kleuren CMYKLcLm + HP Latex optimizer
Resolutie 1.200 x 1.200 dpi; dropsize 12 pl
Snelheid Billboard mode (2 pass): 50 m² per uur; High Indoor Quality mode (10 pass): 10 m² per uur
Cartridge inhoud 775 ml
Maximale mediabreedte 1.625 mm
Afmetingen 2.561 x 840 x 1.380 mm
Gewicht 188 kg
Inclusief Opwikkelunit